Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen a tökéletes barátnő viselkedése?
Mióta válaszoltam a kérdésedre még eszembe jutott pár kritérium, tehát itt a javított válaszom:
Született entellektüel, lehet vele beszélni művészetekről, filozófiáról, politikáról, művészetekről, történelemről, irodalomról, érzelmekről, gondolatokról, érzésekről, ezoterikáról, szociális problémákról, a világ nagy dolgairól, és kettőnkről.
Független, tudatos, és őszinte, ugyanakkor elfogadja, ha meghívom valamire.
Legyen szarkasztikus kissé, szeresse az iróniát. Legyen megfelelő mértékben szentimentális, ugyan akkor legyen benne realizmus, de az inkább pesszimista világképbe torkoljon mint optimistába. Tartsa magát az "Aquila non captat muscas" elvéhez, mert aki nem sasként viselkedik, az szánalmas ember. Legyen mindig napra kész a világ híreivel (főleg politika, mivel ezek a celebek nem érdekelnek).
Nem létezik nála a "te" és az "én" csak "mi" vagyunk. Nem fél megbeszélni a problémákat, ha gondja van leül és megbeszéljük (ez persze vice versa, tehát meghallgatja az enyéimet).
Nőiesen öltözködik, ad magára, de nem egy pláza cica.
Nem törődik a konzervatív világnézettel, nem tartja fontosnak a nő férfi szerepeket, született liberalista, és kissé feminista is.
Nem ateista, lehetőleg keresztény, de azért vonzza a spiritizmus is. Legyen környezetvédő, óvja a környezetet, de azért ne legyen biomániás.
Legyenek konkrét tervei a jövőre nézve, de ne legyen nála azért semmi sem kőbe vésve. Álmaihoz ragaszkodjon, és képes legyen akár ezekért vért izzadni is.
Mindig tartsa továbbá szem előtt Aurea mediveritas elvét.
De a legfontosabb, ami fontosabb mint az összes többi együtt véve: LEGYEN HŰSÉGES és SZERESEN!!
Ezalatt értem: Tudjon szeretni, legyen olyan akihez oda bújhatok, ha egyedül érzem magam, vagy ha lelki mélyponton vagyok, de akkor is, ha csak olyan kedvem van, ugyanakkor ő is legyen olyan, aki szeret odabújni a másikhoz. EZEK FONTOSABBAK A SZÁMOMRA MINT AZ ÖSSZES TÖBBI (kivéve az intelligenciát, az ezekkel egy szinten van)!
Kár, hogy ilyen tutira nem létezik.
17/F
Kedves Epert.!
Mint írtam, valószínűleg ilyen nem létezik!
17/F
20:18-as, megkérdezhetem, te ebből nem engedsz? Úgy értem ezekhez tartod magad teljes mértékben életed végéig és lesz ami lesz alapon majd kiderül, hogy találsz ilyen lányt? Vagy most még nem engedsz ezekből, ám évek múlva valószínűsíthető, már egy a leírtakhoz kicsit is hasonló lány is megteszi majd?
Csak mert nekem hasonlóan sok és konkrét elvárásaim vannak. Kíváncsi vagyok, hogy egy fiú hogyan vélekedik erről.
Kedves Utolsó!
Ez a tökéletes barátnő modellje. Talán egyszer majd tartom magam ehhez, vagy valami hasonlóhoz. Most elég lenne egy olyan is, aki szeret. (mint az utolsó részben írtam)
Ebben csupán azt írtam lenne, milyen lenne, ha én állítanám össze! Nem kell feltétlenül ilyennek lennie, szeresen és tudjam viszont szeretni.
Azért kíváncsi lennék a te elvárásaidra is!
17/F
ühüm, értelek.
az én elvárásaim? hű, hát az...meglehetősen komplex. oké, igaz, te sem panaszkodhatsz.
mindenekelőtt legyen intelligens. tehát ennek megfelelően érdeklődő és önfejlesztő
nem lenne a legjobb, ha reménytelenül maximalista lenne, mert annak ott vagyok én és valakinek akadályoznia kell az én önpusztító maximalizmusomat is.
legyen művész és képes legyen filozófiai vitákba bonyolódni, beszélgetni, de nagyokat hallgatni is. meggyőződésem, hogy az emberek 90% nem ismeri a csend fogalmát.
nem kell mindenben egyetértenünk vagy hasonlítanunk, sőt! de ha valamiben annyira különböznénk, hogy az vészesebb szópárbajokat eredményezne, akkor nem akarom, hogy folyton visszatérő téma legyen. klassz lenne egyszer kipróbálni, hogy milyen mikor nem kell folyton vitatkoznom olyan dolgokról, amik nékülözhetetlen részei a személyiségemnek.
és vessetek meg, de számomra fontos a külső. úgy értem: ha én attraktív vagyok, ő is legyen az. és itt nem arról beszélek, hogy márkás öltözék vagy hogy tökéletes frizura. nézzen ki összességében jól, valamiért legyen jó ránézni. a pénze nem érdekel. legyen egyedi és ezzel egyéniség is egyben.
és végül... viseljen el engem? azt hiszem így szokták mondani. viseljen el minden fóbiámmal, pszichés zavarommal, a bipolaritásommal és szeszélyemmel együtt és szeressen. (?) gondolom az lenne egy kapcsolat lényege hogy végülis szerelmesek vagyunk.
na úgy durván ennyi. csak én ebből nem engedek. és ettől biztosan hivatalos tébolyultként vagyok számon tartva valahol és már megkaptam jópárszor, hogy így egyedül, magányosan fogok meghalni. de nem gond, mert a "vénlány" élet sok lehetőséggel kecsegtet és amúgy is szeretek egyedül lenni.
pardon a kisregényért, főleg mert nem is tudom, hogy egyáltalán komolyan kérdezted az én álláspontomat, de azért leírtam.
Köszönöm, hogy leírtad! Látom nem panaszkodhatsz te sem, de megnyugodtam, nem csak nekem vannak elvárásaim!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!