Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért tartják a lányok furának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért tartják a lányok furának ha egy fiú nem mer ismerkedni?

Figyelt kérdés
hisz sokszor vagy mindig mi a fontos legyen pénze meg ami tényleg fontosabb az a külső!ezt nagyon sokszor tapasztaltam és ezt így látom.
2009. ápr. 25. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
normális esetben egy srácnak kellene kezdeményeznie. tudod...a nő csábít, a férfi hódít.
2009. ápr. 25. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tertom furának az ilyen tipusu fiukat:)

Szerintem csak egy kis önbizalom kéne nekik:)

S ha lehet ne a legnagyob K***at nélozák meg me azoknál semmi esélyük..

2009. ápr. 25. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Mert fura.
2009. ápr. 25. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
AZért tartják furának, mert a pasikról elterjesztették, hogy csak a szex érdekli őket! De ez nem igaz, mert sokszor eszükbe jut a sör és a pecázás is! :)
2009. ápr. 25. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
azért, mert a legtöbb lány úgy tudja, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, és ha nem teszi, az..fura :P bocs, de ennél jobban és sem tudom megmagyarázni.. de ez egy szokás, kb olyan, hogy az is fura, ha egy fiú nem mer húsvétkor meglocsolni vagy mintha nem inna sört, vagy nem nézne meccset... nekem egyikkel sincs bajom, de mivel a társadalom ezeket a sztereotípiákat állította be a férfiaknak, ha egy nő nem ezt látja kicsit meghökken.. amúgy már nem azért, de azért az nem igaz, hogy a nőknek csak a pénz meg a kinézet számít..sajnáéom, ha ilyenekkel találkotál, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki olyan
2009. ápr. 27. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:

a utolsó válasznak nem adok igazat sok lányal probálkoztam és mindig a külső meg a pénz volt a legg fontosabb meg hogy kivel hogy játszanak a érzéseivel és még sorolhatnám bizony is fontos a külső ez sok évi tapasztalatom.

nem vagyok húszon éves eben nem igen hiszek amit le írt a utolsó válaszoló

2009. ápr. 28. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!