Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kelet ázsiai fiú, aki rockot/metált/stb hallgat és elfogadna egy fehér lányt?
"És csak fekete vagy sárga borszínű emberek jönnek be nekik." --> Néger-sárga keveréket sem láttam még...
Egyébként általában nem keverednek senkivel, nagyon helyesen.
Kérdező, nem tudom hogy hány éves vagy, de szerintem nekem inkább a növére kéne. :D
20/f
Nem vagyok ázsiai de bírom a metált-rockot :D Azok csak a nyávogást szeretik.
18f
Először is "az ázsiaiaknak kicsi a szerszámuk" típusú beszólások nagyon unalmasak már és TÉVESEK szóval aki rasszista megjegyzéseket akar feltenni az találjon ki valaki valami mást vagy inkább ne is írjon semmit.
A félig ázsiai keverék babák nagyon édesek és sok modell van aki az - pláne ahol az apa az ázsiai származású - szóval semmi baj azzal hogy keveredünk sőt!
Ja és én is szívesen csatlakozom a kérdezőhöz és a kommentelőhöz ha találtok egy ázsiai lányt akinek fiútestvére van akkor értesítsetek ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!