Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a dologrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a dologrol?

Figyelt kérdés
A multkor megismertem egy csajt nagyon csinos meg minden.Szerintem nagyon jó lenne a kapcsolatunk.De van egy bökkenö a csaj nem magyar,hanem roma.Engem nem zavarnak az ilyen dolgok,de nem szeretném ha az utcán mindenki minket megbámulna.Tetszemneki meg ö is nekem.
2011. szept. 19. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg hogy ki mit gondol. Ha szeretitek egymást akkor hajrá. Ízlések és pofonok.
2011. szept. 19. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenekért nem bámulnak meg. Vagy igen?
2011. szept. 19. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:
hát...láttam már olyat xD
2011. szept. 19. 14:14
 4/6 anonim válasza:

szerintem ez egyáltalán ne zavarjon.

idegen emberek mit gondolnak...KIT ÉRDEKEL?? ha boldogok lesztek együtt akkor nem hiszem hogy sokat fogsz ezen rágódni.

meg legalább megmutatod a világnak h igenis vannak rendes roma csajok!;)

2011. szept. 19. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Szégyelld magad, hogy cigánnyal akarsz összeállni! Igen kimondom, nem vagy normális, ha neked ilyen kell. És nem a bámuló tekintetek miatt aggódj, hanem a családja miatt, mert 100%, hogy nem együtt élitek le az életeteket, akkor pedig rajtad verik el a balhét.
2011. szept. 19. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
hát ennyire nem komoly az ügy de kösz xD
2011. szept. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!