Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért van ez? (igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikkaness kérdése:

Fiúk! Miért van ez? (igen tudom, terhes vagyok, meg szilvás bukta, meg paprikás krumpli, szóval ezeket már nem kell hozzátenni:D)

Figyelt kérdés
Sokszor észreveszem ha a pasik bámulnak,mert utálom ha bámulnak(mondjuk suliban,vagy akárhol),de csak néz,nem szól,nem jön oda semmi,másoktól viszont visszahallom hogy tetszem nekik.Ez nagyon zavaró,mivel ezek a srácok aranyosak,és szívesen megismerkednék velük,de nem vagyok az a rámenős fajta.Másoktól is kérdeztem,és ők azt válaszolták,hogy biztos azért van,mert odafigyelek a külsőmre,és talán nagyképűnek hisznek.Elég baj hogy ha a mai 20 év alatti pasik ezért nem állnak szóba igényesebb lányokkal.Pedig nem vagyok nagyképű,féltékenykedő,paraszt.Imádok olvasni,érdekelnek a művészetek,és még csak hülye sem vagyok.Rossz hogy inkább az előbbiek jönnek le elsőnek,de nem értem miért.
2011. szept. 18. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Mákos lecsót mert azt szeretem!
2011. szept. 18. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
eléggé nagyképű vagy, ezért.
2011. szept. 18. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert minden jó csaj elutasít vagy kinevet és lenézi azt a fiút, aki nagy nehezen ráveszi magát, hogy odamegy a lányhoz, aki tetszik neki.

Úgyhogy most már én nem megyek oda egy csajhoz sem, majd jönnek, ha kell valami.

2011. szept. 18. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha meg akarsz valakit ismerni, az nem rámenősség, ha elkezdesz vele haverkodni.

Egyébként kétféle oka lehet a dolognak:

- önbizalom hiányos, nem hiszi el, hogy egy olyan csaj, mint Te, járna vele, így nem is látja értelmét beégetni magát

- lusta

2011. szept. 18. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Kit érdekel mit gondolsz? Szeretünk bámulni ahogy te is szoktál bámulni (tudom terhes vagy, de nem kell megmagyarázni). Hánny pasi kell? Gondolom egy. Na utána meg az fog zavarni, hogy folyton leszólítanak. Nektek nőknek minden bajotok van:) Inkább megbámuljuk a hátsó segged és kész. A szilvás buktát nem szeretem.
2011. szept. 18. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
mert paprikás bukta meg szilvás krumpli azért szerintem
2011. szept. 18. 18:38
 7/8 Solarian ***** válasza:

Csak hogy újat mondjak: mer bab.

Amúgy lehet hogy rohattul jól nézel ki és ez a legtöbb srácot elbiznytalanítja mert:

-biztos foglalt vagy

-te nála úgyis jobbat érdemelsz

2011. szept. 18. 21:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem maradjunk csak a szilvásbuktánál meg a paprikáskrumplinál. Milyen már ez hogy megtiltod előlünk ezeket?? -,-" szánalmas egyesek mikre képesek....
2011. szept. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!