Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok és szilveszterkor sokat ittam egy fiu odajött hozzám és megcsokolt, a párom huga ezt megtudta és félek h elmondja neki. Mit tegyek? Mondjam el én vagy várjak mig ki derül?
Igen,valóban látszik, hogy nagyon szereted!!! Túlságosan is, ha mindezt kibírod ilyen régóta (a gyanúsítgatásait!!!)
Mindenképpen neked kell vele közölnöd, gondolj csak bele, ha az imádott húga mondaná el neki, ő csak még nagyobbra nőne a szemében, te pedig egy utolsó hazug, megcsalós istentudja mi lennél szerinte!! Ne halogasd, ha jót akarsz magadnak, te fogod neki őszintén elmondani amit itt nekünk is leírtál! Te ártatlan vagy a dologban, a pasid huga pedig ezt nem tudja, mert ő csak látott valamit, de nem tudja mi áll mögötte. Neked kell elmondani, mi hogyan történt, az érzelmeidet stb.
Azt pedig mindenképpen felül kell bírálnotok, ami a féltékenykedését illeti! Ez nem mehet már sokáig, hisz te magad mondtad: "az őrületbe kerget..."
Komolyan mondom! Sok sikert, szerencsét!
Neked kell elmondanod, amilyen hamar csak lehet, nehogy a tesója megelőzzön! Nagy levegő, mindent bele! ;)
Igazából én átértékelném a dolgot.Te imádod szereted,ez rendben.De vajon ő is?Nem tudom,hogy miért került a hűvösre,de biztos nem azért,mert egy rendes törvénytisztelő állampolgár.Lehet jobb lenne neked nélküle.A férjem is betegesen féltékeny volt egy időben,de kinőtte.Én kerek perec megmondtam neki,h ha ez nem változik,akkor otthagyom bmennyire is szeretem.
A hugával meg beszélj meg 1-2 dolgot.Hátha hajlandó lesz elmondani,hogy miért hangolja ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!