Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorusamuraj kérdése:
Hogyan hívjak el egy csajt randira?
Figyelt kérdés
Szóval ott a probléma hogy amikor kérdezősködnek a csajok akkor mindig be blokkolok. Ettől akarok megszabdulni van rá valami módszer?2011. szept. 17. 22:52
11/18 anonim válasza:
Akkor írd le egy lapra és add oda neki, közben meg mondd, hogy eeeee. Vagy a papírra is csak azt tudod írni, hogy eeeee?
12/18 Solarian válasza:
Van hát. Mikor jönne az az eeeeee feeling akkor megfeszíted az akaratod és nem pánikolsz.
13/18 anonim válasza:
jajj szegényem!! képzeld magad egy lány helyébe akit senki se akar elhívni randira, vagyis akarná csak nem meri és emiatt a csaj azt hiszi h nem elég jó.. tegyél már ez ellen léci legalább az az egy lány járjon jól akit elhívsz.. ha meg visszautasít nem tudja mit hagy ki :)
14/18 anonim válasza:
Az Első válaszon 5 percig sírtam :DDDD
Amúgy én is sokszor leblokkolok, főleg, ha nagyon tetszik a lány. Ez mocsok egy átok. Én ilyenkor próbálok nem gondolni semmire, még így is több értelmes mondatot generálok mint ha átadom magam az érzésnek.
15/18 A kérdező kommentje:
gyüssz topogni gecó?
2011. szept. 17. 23:23
16/18 anonim válasza:
vans00000 válasza:
Szia eljönnél velem egy randira ?
Ez szerintem túl egyszerű volna, és nem igazán fantáziadús, tehát erre a csajok kapásból nem et mondanak, hacsak nem vagy egy nagyon nagyon helyes pasi...akkor talán igen
17/18 anonim válasza:
ufo a csaj hogy azt mondod neki hogy eee?
18/18 anonim válasza:
minek kel ojan különleges szöveget mondani?kik azok a nők?
ennyi erővel akkor énmeg elvárom hogy ne aztmondják hogy
leakarnak cumizni,hanem ,:misi,tevagy a világ legjóképűbb férfija,lecumizhatunk?persze csajok,legyen egy jó napotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!