Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen srác?
Barátnőkkel ebben állapodtunk meg: fekete v barna haj rövid/fülig érő. Magas (180cm+). Van humora, tud gyerekes/komolytalan is lenni, de komoly is lenni ha az kell. ;D ne legyen partiarc, de szeressen bulizni, és legyen okos.
Szerintetek létezik ilyen?;D
21:46 és mégis melyik része?
Erről szól akinek van humora(tehát illik rá a jellemzés) az rájön hogy nem komoly a kérdés.
Jelen.
Most éppen nincs barátnőm, de ez nem fog sokáig így maradni, ahogy az ilyenek többségénél szokás. Teljesen biztos vagyok benne, hogy sokan vannak ilyenek, de nem ismerkednek neten, ahogy én sem, menj ki az utcára!
19f
Barna haj pipa
204cm pipa
krvajó arc vagyok pipa
tudok én minden lenni pipa
szoktam partyzni, de nem vagyok discopartkánynyomi gyík pipa :D
egyetemre járok, tudok integrálni, deriválni, meg mindent, amit kell pipa :D
emellett sportolok, sőt mostanában dolgozom is :)
És mégis várok a tökéletes lányra, mert aki az lenne, attól fél ország választ el, és ő ott próbál most meg érvényesülni, pedig miatta változni is képes vagyok, hát szívás az élet... a többi csajt pedig folyamatosan koptatom le...
fekete v barna(mikor milyenre festetem) haj, rövid/fülig érő , fejtetőn már picit ritkás. Magas (180cm+). Van humorom, tudok gyerekes/komolytalan is lenni, de komoly is , ha az kell. Nem vagyok partiarc, viszont szeretek bulizni, az unokáim szerint elég okos is vagyok.
üdv.: Sanya egy 50 éves hegesztő mágus ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!