Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik ilyen srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen srác?

Figyelt kérdés

Barátnőkkel ebben állapodtunk meg: fekete v barna haj rövid/fülig érő. Magas (180cm+). Van humora, tud gyerekes/komolytalan is lenni, de komoly is lenni ha az kell. ;D ne legyen partiarc, de szeressen bulizni, és legyen okos.

Szerintetek létezik ilyen?;D

2011. szept. 16. 18:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
.
2011. szept. 16. 20:29
 22/47 Solarian ***** válasza:
Jelen. Göndör, rövid, fekete hajam van, zöldesbarna szemem, pont 180cm vagyok. Nem partyarckodás a műfajom hanem a koncertek. Metal forever.
2011. szept. 16. 20:30
 23/47 anonim ***** válasza:
Rövid barna hajam van 189cm vagyok kek szemem nagyon vicces vagyok ( alitolag) nem vagyok partiarc de rock koncerteken tudok bulizni es nem vagyok buta.szoval van :D 16f
2011. szept. 16. 21:35
 24/47 A kérdező kommentje:
Jaigen, metal/rock 4ever.
2011. szept. 16. 21:39
 25/47 Solarian ***** válasza:
"nagyon vicces vagyok" jahát nekemis van humorom, csak nemtom nem írok le magamról ilyeneket. nem akarok egoistának tűnni
2011. szept. 16. 21:43
 26/47 anonim ***** válasza:
szerintem ha valaki jelentkezik egy ilyen ";D" smile-val teleírt felhívásra arra már nem lehet igaz a jellemzés
2011. szept. 16. 21:46
 27/47 Solarian ***** válasza:

21:46 és mégis melyik része?

Erről szól akinek van humora(tehát illik rá a jellemzés) az rájön hogy nem komoly a kérdés.

2011. szept. 16. 21:54
 28/47 anonim ***** válasza:

Jelen.

Most éppen nincs barátnőm, de ez nem fog sokáig így maradni, ahogy az ilyenek többségénél szokás. Teljesen biztos vagyok benne, hogy sokan vannak ilyenek, de nem ismerkednek neten, ahogy én sem, menj ki az utcára!

19f

2011. szept. 16. 23:25
 29/47 anonim ***** válasza:

Barna haj pipa

204cm pipa

krvajó arc vagyok pipa

tudok én minden lenni pipa

szoktam partyzni, de nem vagyok discopartkánynyomi gyík pipa :D

egyetemre járok, tudok integrálni, deriválni, meg mindent, amit kell pipa :D

emellett sportolok, sőt mostanában dolgozom is :)

És mégis várok a tökéletes lányra, mert aki az lenne, attól fél ország választ el, és ő ott próbál most meg érvényesülni, pedig miatta változni is képes vagyok, hát szívás az élet... a többi csajt pedig folyamatosan koptatom le...

2011. szept. 17. 02:36
 30/47 anonim ***** válasza:

fekete v barna(mikor milyenre festetem) haj, rövid/fülig érő , fejtetőn már picit ritkás. Magas (180cm+). Van humorom, tudok gyerekes/komolytalan is lenni, de komoly is , ha az kell. Nem vagyok partiarc, viszont szeretek bulizni, az unokáim szerint elég okos is vagyok.

üdv.: Sanya egy 50 éves hegesztő mágus ;)

2011. szept. 17. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!