Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik ilyen srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen srác?

Figyelt kérdés

Barátnőkkel ebben állapodtunk meg: fekete v barna haj rövid/fülig érő. Magas (180cm+). Van humora, tud gyerekes/komolytalan is lenni, de komoly is lenni ha az kell. ;D ne legyen partiarc, de szeressen bulizni, és legyen okos.

Szerintetek létezik ilyen?;D

2011. szept. 16. 18:13
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Nocsak, shanana... :) Én is hasonló vagyok áám! :D

Bence

2011. szept. 16. 18:51
 12/47 anonim ***** válasza:

Most nem azért de ez még elég tág, még rám is illik :P

és még elég sok emberre. Nem hiszem, hogy csak ezek alapján választanál, vagy ha igen, akkor rosszul teszed.

Gondolom azért még ne legyen bunkó stb, szóval csomó fontos emberi tulajdonság van. és még helyes is legyen igaz? :D

2011. szept. 16. 18:54
 13/47 anonim ***** válasza:

Nos igen, mivel épp választ ír :D Tudom egósnak néztek, de minden rámillett (bár a komolyság néha nem megy). Gondolom az arc is számít, hát azt meg úgysem tudod leírni. Amúgy meg biztos találsz még másokat akik ilyenek.

Ja, én meg olyat keresek hogy magas, vékony, kedves arcú, csendes, aranyos lány aki nevet a vicceimen :DD

2011. szept. 16. 19:00
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem hiszem el, hogy 2 cm miatt lemaradok , a csudába xD !

mondjuk nekem olyan csaj nem kéne , akinek ilyen komoly elvárásai vannak xD

2011. szept. 16. 19:18
 15/47 A kérdező kommentje:

:D

a kérdés elméleti srácok.

2011. szept. 16. 19:33
 16/47 anonim ***** válasza:
A jellemzsésben magamra ismertem. Én vagyok az a srác, ha gondolod, írj privit! :D :D
2011. szept. 16. 19:38
 17/47 anonim ***** válasza:
A hajam hosszabb, amúgy illik.
2011. szept. 16. 19:42
 18/47 anonim ***** válasza:
ez 100%-ig én vagyok, de én tuti nem jönnék be neked
2011. szept. 16. 19:58
 19/47 anonim ***** válasza:

hát hajam szőkésbarna de rövid...182cm vok...

szeretek bulizni de pl. mais itthon vagyok inkább pedig hívtak haverok...úgy gondolom h ha tanulásban annyira nemis vagyok ott de az általános hétköznepi emberekhez képest jóval leleményesebb vagyok:D F/17

szal szerintem van!nem én vagyok ez:D

de biztos találsz csak keresd:)

2011. szept. 16. 20:12
 20/47 A kérdező kommentje:
Mert?=D
2011. szept. 16. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!