Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 fiú aki tetszik nekem! Szeretném megismerni! Hogyan közelítsek hozzá?
Figyelt kérdés
1 suliba járunk ő 16 éves én meg 14. Ott lakik 1 pár házzal mellettem és valamikor ugyanazzal a busszal jön amikor én(a buszon is mindig néz). Amikor elmegyek mellette mindig mosolyog, néha még utánam is néz. Nem tudom hogyan közelítsek hozzá! Legyetek szivesek segítsetek!2008. márc. 10. 22:15
1/3 anonim válasza:
szólítsd meg bármilyen ürüggyel, érdd el, hogy mondjuk amikor egy busszal mentek, akkor rendszeresen beszélgessetek. aztán meg majd alakulnak a dolgok.
2/3 anonim válasza:
Szerintem elöször mindenképp köszönj rá!
Aztán pl az iwiwen megkeresheted bejelölheted, esetleg fűzhetsz hozzá egy rövid kis üzenetet, h gondoltad bejelölöd, ha már szomszédok vagytok, vagy ilyesmi! aztán a reakcióból ugyis jön a válasz :) sok sikert
3/3 anonim válasza:
mindenképpen szólitsd meg valahogy! régi jól bevált trükk "hány óra van?" vagy valami hasonló... még gimi elsőben azért szalasztottam el az első nagy szerelmemet (legalábbis akkor azt hittem) mert nem mertem megtenni ezt a lépést, mikor megtetem akkor pedig késő volt már... kivánom h Neked sikerüljön:) szoritok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!