Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a lányok, akiknek régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akiknek régóta nincs pasijuk, azokat könnyebb elcsábítani?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vok mint te ami azt illeti. És ez elég baj.

Annyi a különbség, hogy nekem már volt pár kapcsolatom, de sose az akit szerettem volna.

Igen az Alfa Himek kellenek a nönek párosodásra, de viszont a gyereknevelésre a másik. Tehát ha a házasságot nézzük akkor úgy jó ahogy vagy, de ha a kalandokat akkor viszon változnod kell, és legyél TE az Alfa Him.

2009. ápr. 23. 18:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromira nem gáz ha egy 21 évesen még szűz vagy, jól tetted, h nem a farkad után mentél. Hidd el h a normális lányok a rendes srácokat kedvelik.
2009. ápr. 24. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem.

Nem mindig van ez a két dolog összefüggésben.

Egy igazi lányt/nőt aki, mindig ki kell érdemelni!

Nem állunk összeakárkivel, csak azért mert már régen volt pasink! :P

2009. ápr. 24. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!