Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit könnyebb elcsábítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit könnyebb elcsábítani?

Figyelt kérdés
Könnyebb e elcsábítani olyan lányt, aki kb. 8 éve együtt van már ugyanazzal a pasival, mint azt, aki még a kapcsolat elején van? Az én véleményem az, hogy minél több évig van egy lány ugyanabban a kapcsolatban, annál könnyebb elcsavarni a fejét, hiszen a párjával megszokássá válnak a dolgok, a szex is szinte csak rutinból és megszokásból van. De aki a kapcsolat elején jár, azt jóval nehezebb, gondolom én, hiszen ilyenkor még nagyon szerelmes, és nehéz kizökkenteni. Mi a ti vélményetek?
2010. márc. 18. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egyiket se, mert ha józan ésszel belegondolsz, a kapcsolat elején nagy a lamour, ha meg 8 éve együtt vannak, akkor meg nem véletlen vannak együtt.
2010. márc. 18. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Na jó de én pl. 5 évet voltam együtt volt asszonykámmal, amikor is egy harmadik f_szkalap miatt szakítottunk. Pedig nagyon jól megvoltunk az 5 év alatt, de mint kiderült, észre sem vettük, de már csak olyan mgszokásból voltunk együtt.
2010. márc. 18. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
van ilyen igen hogy megszokás mind a kettöt el lehet kapni jó idöben minden kapcsolatban van mélypont de akik nemrég vannak együtt ott még annyi esély lehet hogy nem élet halál szerelem van de ettöl függetlenül lehet nagy szerelem:) a 8 évesnél meg jó hely és jó idő de sztem nem illö egy olyat szétrobbantani:)
2010. márc. 18. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled kérdező.

Bár én ezt a pasiknál tapasztaltam, hogy azt könnyebb levenni a lábáról, aki egy hosszú kapcsolatban van mert mindig van amit nem kap meg és tuti, hogy van valami problémája a párjával.

Aki az elején van és épp szerelmes az se lát, se hall tehetek bármit, észre se vesz :))

2010. márc. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!