Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak a társkereső oldalakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Volt valakinek kellemes illetve kellemetlek élménye?
2011. szept. 13. 13:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én ott ismerkedtem meg a férjemmel. :) De találkoztam olyannal is, akinek csak arra kellettem volna, olyannal is, akinek az volt az első mondata, hogy hetente legalább 2x s..ggrészegre issza magát. Óvatosnak kell lenni, de akadnak normális emberek is.
2011. szept. 13. 14:36
 22/27 anonim ***** válasza:
14:11 Nézd meg a randivonalat! Szerintem a legjobb.
2011. szept. 13. 15:33
 23/27 anonim ***** válasza:
A randivonal is tele van kamu emberekkel...bocs...
2011. szept. 13. 18:53
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Többször is voltam fent 2 kapcsolatom is onnan van, az egyiket bánom, a másikat nem. Vele most is együtt vagyunk már 2 éve és 1 hónapja össze is költöztünk. 24L 25F
2011. szept. 16. 13:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a társkeresőnek vannak jó és negatív oldalai is.

Régebben ezen keresztül találkozgattam, randizgattam ott fiúkkal. Párszor ez megtörtént utána meg találkoztam a barátommal, akivel már 2 éve nagyon jól megvagyunk.

De sok ember társkeresőn eléggé hazudik is. Más képet tesz fel magáról stb. Szóval ha találkozol valakivel így netről olyan helyre menj ahol biztos,h többen vannak,ne egy eldugott helyre.

Szóval én nem tartom ezt rossz dolognak,de az tuti,h legyél óvatos és ha az első pár ember akivel találkozol és nem jössz össze velük, attól még ne légy elkeseredve...

2011. szept. 16. 14:06
 26/27 anonim ***** válasza:
SZAR, mert a jó bigék kelletik magukat, az ocsmány k urvák meg elárasztanak
2011. szept. 16. 15:37
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hianyzott az a jo erzes, amikor osszetalalkozik a szemetek, amikor azon gondolkodsz, vajon holnap is eljon-e stb.

A masik gond a tarskeresokkel, hogy meg midnig otthon ulsz a szobadban, es mint egy katalogus, ugy valogatsz. Ha randizol valakivel, vszinu, hogy meg van beszelve tobb is, amiket nem akarsz kihagyni, mert mi van ha a kovetkezo az jobb. Amikor tul sok a lehetoseg, akkor sokkal nehezebb valasztani is.

Jobb, ha az ember elmegy egy klubba, vagy azonos erdeklodesu emberek koze.

2011. szept. 16. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!