Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak a társkereső oldalakkal kapcsolatban?
Szia!
Szerintem a társkeresőnek vannak jó és negatív oldalai is.
Régebben ezen keresztül találkozgattam, randizgattam ott fiúkkal. Párszor ez megtörtént utána meg találkoztam a barátommal, akivel már 2 éve nagyon jól megvagyunk.
De sok ember társkeresőn eléggé hazudik is. Más képet tesz fel magáról stb. Szóval ha találkozol valakivel így netről olyan helyre menj ahol biztos,h többen vannak,ne egy eldugott helyre.
Szóval én nem tartom ezt rossz dolognak,de az tuti,h legyél óvatos és ha az első pár ember akivel találkozol és nem jössz össze velük, attól még ne légy elkeseredve...
Nekem hianyzott az a jo erzes, amikor osszetalalkozik a szemetek, amikor azon gondolkodsz, vajon holnap is eljon-e stb.
A masik gond a tarskeresokkel, hogy meg midnig otthon ulsz a szobadban, es mint egy katalogus, ugy valogatsz. Ha randizol valakivel, vszinu, hogy meg van beszelve tobb is, amiket nem akarsz kihagyni, mert mi van ha a kovetkezo az jobb. Amikor tul sok a lehetoseg, akkor sokkal nehezebb valasztani is.
Jobb, ha az ember elmegy egy klubba, vagy azonos erdeklodesu emberek koze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!