Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak a társkereső oldalakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Volt valakinek kellemes illetve kellemetlek élménye?
2011. szept. 13. 13:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
34%
14:11 Ha ennyire negatívan állsz hozzá, akkor tényleg egyedül maradsz. Én majdnem 35 voltam, mire megtaláltam a férjem. Melyik oldallal próbálkozol?
2011. szept. 13. 14:12
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát nekem csak negatív tapasztalatom van sajnos, talán azért, mert csak ingyenes oldalakon regisztráltam. Úgy gondolom, hogy ahol fizetni is kell, ott azért komolyabb szándékú emberek vannak. Kétlem, hogy szórakozásból fizet ki valaki 60-70 ezer forintot. Most szeretnék elmenni egy ilyen irodához. Remélem, ott több szerencsém lesz. Szórakozóhelyekre (diszkó, stb) nem nagyon járok, és régebben (amíg jártam) sem ismertem meg senki normálist ilyen helyeken. Az idő elmúltával egyre zárkózottabb lettem, sokkal kevésbé vagyok nyitott, mint korábban, szóval utcán, stb sem ismerkedem, de leginkább kocsival járok, ott meg viszonylag nehéz ismerkedni :)
2011. szept. 13. 14:14
 13/27 anonim ***** válasza:
14:12 Mindennek megvan a veszélye. És ha az utcán találkozol valakivel. Lehet tetszenél neki, csak pont meggyötört vagy, fáradt, csapzott, és nem jön veled össze. Pedig máskor tetszettél volna neki.
2011. szept. 13. 14:14
 14/27 anonim ***** válasza:

Én is társkeresőn ismertem meg a párom, 2évesek vagyunk:) exemet is azon az oldalon ismertem meg vele fél évig voltam:)

probálkozni kell, semmi sem egyszerű, a pár találás meg végképp nem:)

2011. szept. 13. 14:17
 15/27 anonim ***** válasza:

Eddig volt pár randim, de csak barátság lett belőle azokkal az emberkékkel, akiket ilyen oldalon ismertem meg. De úgy vagyok vele, hogy ez sem rossz, még fiatal vagyok (22 leszek) és majd alakul valami, de még nem jött el az igazi.

Valahogy nem jött a szikra, van ez így.

Ja egyébként van egy ismerősöm (férfi), hát egyszer kigúnyolt engem, mert felfedezte a képem az egyik ilyen oldalon (ahová amúgy még regisztrálni sem kell ahhoz, hogy tudj nézelődni). Szerinte aki ilyen oldalon ismerkedik, az vmilyen szinten depressziós! :O

Bocs az OFF-ért, de ti is így gondoljátok?

2011. szept. 13. 14:18
 16/27 anonim ***** válasza:
14.11-es vagyok, a cronos társkeresőn regisztráltam csak.
2011. szept. 13. 14:20
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Nem! Szerintem, nehéz ismerkedni, mert nincsenek normális szorakozóhelyek, illetve egy kor után már kikopnak az ismerősök is akiknek esetleg lenne egyedülálló ismerősük. Én egyáltalán nem vagyok depressziós.
2011. szept. 13. 14:22
 18/27 anonim ***** válasza:
Társkeresőn ismertem meg a férjem 10éve ő volt a második jelölt,az elsővel csak 1hónapig voltunk együtt.
2011. szept. 13. 14:24
 19/27 A kérdező kommentje:
Aki a komoly kapcsolat reményében jelentkezik az oldalon azok mind depressziós emberek? Szerintem meg nem, egyszerűen csak a boldogságra vágynak
2011. szept. 13. 14:26
 20/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem magányra született az ember. Egy egészséges lelkű ember próbálja megtalálni a társát. Úgy gondolom, nagyon sokan próbálnak párra lelni azokon az oldalakon. Mind depressziós lenne? Ugyan már. Beteg a világ...
2011. szept. 13. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!