Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most számára mi lesz?
Figyelt kérdés
most fogunk menni az egyik barátnömmel(nem csajom "még")
sétálni meg beszélgetni.simán beleeggyezett mikor hívtam, viszont volt már hogy megkérdezték tőlle hogy bejövök e neki és azt mondta hogy nem.én ezt most nem értem.ez számára csak egy baráti találkozóó?vagy netán van esélyem is?
2009. ápr. 22. 18:09
1/3 anonim válasza:
Mivel nőről van szó, ezért igen, konkrétabban arról van szó, hogy MONDHAT bármit, de TENNI már kevésbé, szóval azt MONDTA, hogy nem jössz be neki, de azt "TESZI" hogy elmegy veled sétálni. Tettek alapján kell "ítélni" , nem szöveg alapján, mert sok mindent lehet mondani.
Nem azt mondom, hogy 120% hogy összejöttök, de meg van rá az esély, de még az is lehet, hogy csak barátként tekint rád.
Szurkolok ;)
2/3 A kérdező kommentje:
huhh köszi :)
2009. ápr. 22. 18:26
3/3 anonim válasza:
ezek a nőszemélyek olyan furmányosak,nehéz kiismerni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!