Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek mennyire fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire fontos, hogy egy lány használjon parfümöt?

Figyelt kérdés

Nehéz olyat találni ami tényleg jó illatú és drágák is. Feromon parfümöt meg aljasságnak tartom, hogy így akarják magukba bolondítani a kiszemeltet...

Illóolaj nem jó? Geránium vagy rózsa olaj, (nem mintha az igazi olaj olcsóbb lenne...).

2011. szept. 11. 23:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
23:18 Nem onnan írok.
2011. szept. 11. 23:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Számomra nem fontos.
2011. szept. 11. 23:22
 13/17 anonim ***** válasza:

A feromon kamu.

Sima nőies jó illatú parfümöt használjon.

21f

2011. szept. 11. 23:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Van esetleg valamilyen parfümfajta kedvencetek egy lányon? Nem igazán értek a parfümökhöz, végigszaglásztam egy egész boltnyi parfümöt és a legtöbb büdös volt, egyik sem volt ami megfogott volna.
2011. szept. 12. 01:01
 15/17 asdface ***** válasza:

Mindenkihez más parfüm illik, ezt neked kell kiválasztanod, ami tetszik neked, az valószínű illik is hozzád.

Aki úgy érzi, hogy neki egyik parfüm se tetszik, az ne használjon parfümöt, hozzá az illik.

Én se az illat miatt fordulok meg egy lány után,de elfordulok ,ha hónalj szaga van.

Aranyközép út! ;)

23/f

2011. szept. 12. 10:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem ez a legfontosabb dolog , de jó ha van.

Nem tudom milyen parfüm lehet de van egy fajta amit imádok , multkor leült mellém a buszon egy csaj akinek ilyen illata volt és hát elég nehezen bírtam magammal , legszivesebben letepertem volna a csajt :P

2011. szept. 12. 12:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem igazán fontos számomra. El kell tudni fogadni a másikat a testi adottságaival és az alap szagával együtt. Ha nem tudja ezt megtenni a 2 fél felesleges is próbálkozni.

Viszont vannak kellemes parfümök. Én személy szerint az olyanokat kedvelem ami nem erős szagú, csak akkor érezzem amikor közel hajolok hozzá. Márkát nem tudok mondani sajnos.

Normális tisztálkodási és fürdési szokás mellett nincs szükség parfümre.

2011. szept. 12. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!