Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek nem is annyira szép lányok?
Figyelt kérdés
Nem rondákra gondolok, hanem átlagosakra, mármint úgy átlag, hogy nem az a típus aki nekem tetszik a legjobban.
Sok olyan lányt látok nap mint nap, aki pont úgy néz ki, ami nekem tetszik, de mégis olyan lányok tetszenek, akik pont, hogy nem úgy néznek ki.
Ez miért?
2011. szept. 10. 13:42
1/10 anonim válasza:
Talán mert a belső értékeik természetesek és szépek.
2/10 anonim válasza:
Tanulj meg fogalmazni!A kérdésedre a válasz: Honan a francból tudjuk !!?!!
3/10 anonim válasza:
Talán mert nem csak a pláza cicakra kell felnézni. Az igazi nők kellenek neked!
5/10 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak lányban. A macsó szépfiúk tetszenek amúgy, de ha ilyennel találkozom, vagy látok, akkor nem kellene. Inkább az átlagos, rendes komoly és ambíciózus férfiak jönnek be.
6/10 anonim válasza:
A belső értékek a legfontosabbak!!!Igazad van,nem érdemes foglalkozni a cicababákkal,műnőkkel akiknek csak az a fontos ,hogy ki mit lát és a legtrendibb cuccokban pompázzanak.Gondolom hallottad már :külső csillogás...belső rothadás!sok esetben igaz (tisztelet a kivételnek)
7/10 anonim válasza:
mert ha mindenkinek csak a szép lányok kellenének akkor annak a sok nagyon csúnya csajnak jó szar lenne az élete.
8/10 anonim válasza:
Egyetértek, csak ugye fordítva:D 17/L
9/10 anonim válasza:
Nekem is a kevésbé jóképű férfiak tetszenek, inkább a helyesek. De az sem baj ha még csak nem is helyesek csak legyenek ápoltak, tiszták, jólöltözöttek.
Szerintem ez is belefér abba a kategóriába amiről Te beszélsz.
23/N
10/10 be you válasza:
Ha az átlagos alatt, azt érted, hogy nincs rajta 5 tonna smink, akkor azért tetszenek, mert természetesek, bájosak.
Mert ugye annyi sminkkel, amivel manapság járkálnak a csajok, nem nehéz szépnek lenni, bár legtöbbjükön még a smink se segít. xd
Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!