Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tetszenek kevésbé szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek kevésbé szép lányok IS?

Figyelt kérdés

Van egy elképzelésem arról, hogy melyik hajszín a legszebb, milyen magas legyen egy lány, mennyire vékony, hogy öltözködjön... satöbbi.

És már láttam pár ilyen lányt. Aki szerintem "tökéletesen" néz ki.

De, egyre több olyan lány tetszik, aki szerintem kevésbé szép, kevésbé felel meg az "elképzelésemnek" ás MÉGIS tetszik.

És ezt ne,m értem, hogy ez hogy lehet.

Mert TUDOM hogy van nála 3x olyan szép, vonzó lány, de mégis valami tetszik rajta. Pedig van, hogy pont olyan a haja színe, ami szerintem nem jól néz ki, és mégis valahogy megtetszik.

Mi ennek az oka, hogy lehet az, hogy ha látok egy lányt, aki mondjuk pont az ellentéte annak, ami tetszik nekem, és mégis szépnek látom.

2011. jún. 28. 23:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

He-he:)

Férfi vagy:D

2011. jún. 28. 23:14
 2/11 okéokésokés ***** válasza:
100%
... cicik
2011. jún. 28. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha eleget iszom nincs olyan csaj aki ne lenne szép, ha meg még többet akkor minden csaj gyönyörű... Nem vagy véletlenül te is alkoholista?? :)
2011. jún. 28. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisugárzás!?
2011. jún. 28. 23:24
 5/11 anonim ***** válasza:

jaja csak is a kisugárzás lehet=)

nekem is van zsánerem és sokszor pont az ellenkezője tetszik meg ezvan..:):) 17/L

2011. jún. 29. 00:00
 6/11 A kérdező kommentje:

"Ha eleget iszom nincs olyan csaj aki ne lenne szép, ha meg még többet akkor minden csaj gyönyörű... Nem vagy véletlenül te is alkoholista?? :)

"

Sosem iszom, pont ezért nem értem :D

2011. jún. 29. 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik az az XY lány amiről osztálytársaim azt mondják, hogy ronda, de ígyis csókszűz vagyok, de változtatok ezen!

f17

2011. jún. 29. 20:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Talán rájöttél, hogy ha csak a "tökéletes" csajokkal éred be, akkor hosszútávú kapcsolatod lesz ms. Meleg Tenyérrel.
2011. júl. 2. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Ilyen volt az exem is:-)

Neki a vörös hajú, zöld szemű, magas, 2 évvel idősebb csajok jöttek be:-)

Ellenben én: szőkésbarna, kék szemű, 165 centi, fél évvel fiatalabb vagyok. Szöges ellentéte a zsánerének. És mégis szerettük egymást:-)

2011. júl. 2. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert megvan bennük az a bizonyos plusz. A tökéletes külső egy idő után unalmas, gyönyörű kisugárzása pedig bárkinek lehet. :))
2011. júl. 2. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!