Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek inkább előny vagy hátrány, ha egy srác egyetemre jár?
az első mondat lemaradt részben: önmagában nincs gondom velük,...
Kérdező légy diplomás, de becsüld meg az utcaseprőt, a kukást, a kőmívest és sok egyszerű embert, mert keményen dolgoznak sokszor bagóért, amit te nem végeznél el. ÉS ha ezek az emberek nem lennének szemétdomb lenne a városokban, vagy nem lennének házak és laknátok putrikban.
A kedves leányok és sok ember bele sem gondol abba, hogy milyen fontos munkát végeznek ők, csakúgymint ti.
18:50
Feljebb pont azt írtam hogy az legfontosabb hogy azt csinálja amit szeret,legyen boldog.Látom figyeltél.Mondjuk nekem kicsit hihetetlen hogy valaki beéri azzal hogy...mind1.
Én nem nézek le senkit.
Bolti eladó mellett mondhattam volna ezer másikat.
18:50!
Számomra nem a pénz az elsődleges.Nem azért tanulom ezt,hogy majd huh de jósok pénzt keressek,hanem mert az egész családom ezzel foglalkozik,engem is ez érdekel,ez tetszik.
A családom is vállalkozó.Nagyszám.
Valószínűleg külföldre fogok menni,igen,ahogy a testvérem is tette,aki azóta beutazta a fél világot,és jól keres.Énis kalandra vágyom,arra világot lássak.
Érdekes hogy mindig az érvel a diploma ellen leginkább,akinek nincs.Valahogy hitelesebb lenne olyantól hallani,akinek van,és mondjuk megbánta hogy elvégezte.
Szerintem az lényeg hogy egy párkapcsolatban egy szinten legyen a két fél abból nagy konfliktus nem nagyon lehet.
Az könnyen beszél az egyetem mellett akinek van rá lehetősége és ilyen környezetben nőtt fel és segítik támogatják, de aki egyedül van vele és nem kap senkitől semmi segítséget még csak nem is érdeklődnek iránta nah az b@romira nehéz ám.
A bolti eladókat meg nem kell szidni ugyanúgy munka mint a többi. És a mai világban sokan kapkodnának egy ilyen munkáért mert nincs más! Ezen gondolkozz el mielőtt leszólsz egy szakmát...
Én is diplomás leszek pedig a környezetemben senki sem az. Meg is szenvedek érte nem fogom megbánni, de soha sem fogok lenézni senkit sem amiért dolgozik bármi is lesz az, mert én látom milyen nehéz az élet nem úgy mint itt egyesek. Biztos alátok lett tolva minden nem? azért beszéltek így.
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak. Imponáló ha valaki egyetemre jár. Nagyobb szellemi intelligenciát tulajdonít neki az ember. Az okos emberek meg mindig is vonzóak ilyen vagy olyan téren.
A pénz meg hát anélkül semmi sem működik még egy párkapcsolat sem. Tehát kell. Még ha nem is a szakmájával helyezkedik el, de lehetőleg a fizetésével biztosítani tudja a zavartalan jövőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!