Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek inkább előny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek inkább előny vagy hátrány, ha egy srác egyetemre jár?

Figyelt kérdés
És úgy érteném a kérdést, hogy mondjuk nem biztos, hogy sok pénzt fog keresni a diplomájával, de azt tanulja, amit szeret.
2011. szept. 10. 00:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

az első mondat lemaradt részben: önmagában nincs gondom velük,...

Kérdező légy diplomás, de becsüld meg az utcaseprőt, a kukást, a kőmívest és sok egyszerű embert, mert keményen dolgoznak sokszor bagóért, amit te nem végeznél el. ÉS ha ezek az emberek nem lennének szemétdomb lenne a városokban, vagy nem lennének házak és laknátok putrikban.

A kedves leányok és sok ember bele sem gondol abba, hogy milyen fontos munkát végeznek ők, csakúgymint ti.

2011. szept. 12. 19:33
 22/31 anonim ***** válasza:

18:50

Feljebb pont azt írtam hogy az legfontosabb hogy azt csinálja amit szeret,legyen boldog.Látom figyeltél.Mondjuk nekem kicsit hihetetlen hogy valaki beéri azzal hogy...mind1.

Én nem nézek le senkit.

Bolti eladó mellett mondhattam volna ezer másikat.

2011. szept. 12. 20:14
 23/31 anonim ***** válasza:

18:50!

Számomra nem a pénz az elsődleges.Nem azért tanulom ezt,hogy majd huh de jósok pénzt keressek,hanem mert az egész családom ezzel foglalkozik,engem is ez érdekel,ez tetszik.

A családom is vállalkozó.Nagyszám.

Valószínűleg külföldre fogok menni,igen,ahogy a testvérem is tette,aki azóta beutazta a fél világot,és jól keres.Énis kalandra vágyom,arra világot lássak.

Érdekes hogy mindig az érvel a diploma ellen leginkább,akinek nincs.Valahogy hitelesebb lenne olyantól hallani,akinek van,és mondjuk megbánta hogy elvégezte.

2011. szept. 12. 20:24
 24/31 Andi Luca válasza:
Szerintem hasonló a hasonlóval van jól el. Persze, ha alkalmazott matematikát tanulsz, nem kell feltétlen, hogy a lány is, (az én párom építész, én pedig teológus) de érzelmi és intellektuális síkon is jobban ki fogsz jönni egy egyetemista lánnyal.
2011. szept. 13. 23:23
 25/31 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok lány, de azért sokat elárul egy emberről, hogy milyen szakra jár egyetemre. Pl. nekem már alapból vannak előítéleteim a médiakommunikációs/ szabadbölcsész/ szociológia/ stb. haszontalan kamuszakokra járókkal szemben.. Persze nem lenne kizáró ok, tehát emiatt nem tennék félre teljesen egy csajt, de mondjuk úgy, hogy nem lepődnék meg rajta, ha pár hónap/év után, mikor már elmúlt a "tesszükaszépet" időszak, szép lassan kiderülne, hogy a csajom egy lusta, semmirekellő, igénytelen, céltalan ember :D:D
2011. szept. 14. 00:20
 26/31 anonim ***** válasza:
Igen az általad felsorolt szakok kb az utoljár amegjelölt dolgok a ha már sehova nem vesznek fel akkor megyek oda típus. De van például olyan ismerősöm aki konkrét célokkal indul média kommunikációs pályára. Bár én inkább a kommunikációs fősuli műsorszerkesztői szakjával szimpatizálook :D
2011. szept. 14. 00:24
 27/31 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem az lényeg hogy egy párkapcsolatban egy szinten legyen a két fél abból nagy konfliktus nem nagyon lehet.

Az könnyen beszél az egyetem mellett akinek van rá lehetősége és ilyen környezetben nőtt fel és segítik támogatják, de aki egyedül van vele és nem kap senkitől semmi segítséget még csak nem is érdeklődnek iránta nah az b@romira nehéz ám.

A bolti eladókat meg nem kell szidni ugyanúgy munka mint a többi. És a mai világban sokan kapkodnának egy ilyen munkáért mert nincs más! Ezen gondolkozz el mielőtt leszólsz egy szakmát...

Én is diplomás leszek pedig a környezetemben senki sem az. Meg is szenvedek érte nem fogom megbánni, de soha sem fogok lenézni senkit sem amiért dolgozik bármi is lesz az, mert én látom milyen nehéz az élet nem úgy mint itt egyesek. Biztos alátok lett tolva minden nem? azért beszéltek így.

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak. Imponáló ha valaki egyetemre jár. Nagyobb szellemi intelligenciát tulajdonít neki az ember. Az okos emberek meg mindig is vonzóak ilyen vagy olyan téren.

A pénz meg hát anélkül semmi sem működik még egy párkapcsolat sem. Tehát kell. Még ha nem is a szakmájával helyezkedik el, de lehetőleg a fizetésével biztosítani tudja a zavartalan jövőt.

2011. szept. 14. 09:34
 28/31 anonim ***** válasza:
inkább előny 20L
2011. szept. 14. 09:50
 29/31 anonim ***** válasza:
.......az én barátom is egyetemista ,ja bocsi a volt barátom...ahhoz képest h egyetemista egy nagy b.unkó lett velem.....................szóval a diplomával meg semmiféle végzettséggel és iskolával nem osztanak erkölcsi bizonyítványt
2011. szept. 14. 14:40
 30/31 anonim ***** válasza:
14:40: Nem ismerem a körülményeket, ezért nem mondok semmit, csak a saját példámat tudom felhozni : Én is főiskolát végeztem(és nem esztétika-médiakomm-szabadbölcsészetnek elnevezett óvoda-szakon), mindenki intelligensnek és jólneveltnek, hovatovább rendkívül türelmesnek és megfontoltnak tart, a volt csajommal mégis rohadtul bunkó vagyok, és 1 pillanat alatt felmegy bennem a pumpa, ha csak megemlítik a nevét. És tudod miért? Mert ezt érdemli(illetve inkább pár jó nagy sallert, de ugye elvből nem bántok nőket). A körülményeket nem részletezem, legyen elég annyi, hogy alaposan rászolgált, szóval aki még az én helyzetemben is kedvesaranyosudvarias lenne az exével, hát az egész egyszerűen nem normális..
2011. szept. 14. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!