Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek inkább előny vagy hátrány, ha egy srác egyetemre jár?
"Minden szempontból előny én az intelligens férfiakra bukom. És egy jó állást találó diplomás általában többet keres mint egy nem diplomás."
Gratulálok! Te is a mai " Mert megérdemlem" korban élsz.
Mi a f@sz bajuk van a csajoknak manapság?????? Most komolyan mi a f@szt érdekel engem hogy raktáros vagy ügyvéd?????? Én nem úgy választok csajt hogy majd ne kelljen eltartanom. Meg is érdemlik egyes ugyan ilyen hülye csajok akik pénzes meg menő manó faszit választanak hogy unalmasan éljék le az egész életüket, mert nem a szerelmet a szenvedélyt keresik hanem a pénzt és bemagyarázzák de jó vele nekem, mert annnyyyiiirrraaa szeretem...........
Előző vok!
Én úgy választok, akit szívből szeretek ( !!!!!!) és nem majd ha lediplomázott vagy diplomázik és pénzt keres hanem 19 évesen találkoztunk és már jegyesek vagyunk 24 évesen. Akkor még érettségizett és mellette álltam bármilyen döntést hoz. Mert engem nem az érdekel hogy pénzes törtető szikla csaj legyen belőle, hanem azt amit ő szeretne csinálni és boldog tőle. Azóta kozmetikusként dolgozik és imádja a munkáját, mint hogy még diplomával szenvedne és lehet rühellné.
Annyira emberfüggő egy Zsigmond Király szabad bölcsész diplománál sokkal többet ér egy jó OKJ-s képzés. De egy ELTE Biosz Vagy BME Biomérnöki meg a csúcs lehet. Csak azért mondom ezeket mert ezeket ismerem.
07:49 !
Semmi gyerekes nincs benne.Látom nem érted.Sajnálom,én a tanult embereket szeretem,akik küzdenek azért hogy legyen belőlük valami,nem azokat akik beálltak ruhabolti eladónak.
Nagy karrier! Főleg ha még intelligens is,elég szomorú hogy ennyivel beéri valaki,mikor adottsági alapján többre is vihetné.
Ha valaki diplomás számomra azt jelenti hogy elért valamit az életben!
Amúgy a legjobb barátaim közül 3an közgazdászok,2en ügyvédek,1 pedig orvos lesz.Nálunk alapértelmezett volt a továbbtanulás.Sajnálom,ilyen környezethez vagyok szokva!
Ahhoz hogy valaki tanult és művelt legyen, nem feltétlenűl szükséges a diploma. Ezt nem fogod fel. ÉS a lányok nagy része fel sem fogja. De ezek szerint senki nem vitte az életben semmire, mert nincs diplomája.
Látom a bolti eladóra úgy viszonyúlsz, mint egy trágyadombra.
Nah látod, pont ti vagytok a lenézőek, mert így vélekedtek az egyszerű emberekről úgymond. Az írásodból ez jön le. Mindenki tesz azért, hogy jobb legyen. Az ész, az okosság nem diplomához köthető. Az egy dolog hogy el tudja végezni az egyetemet.
Sok ember simán elvégzi az egyetemet, vagy eltudná, vagy nem akarja, vagy más ok miatt nem jött össze neki. De nem jelenti azt, hogy ők buták és ostobák lennének.
És mivan ha az az ember, szereti azt a munkát, amihez nem kell diploma? Pedig okos, satöbbi. Tudodd szívvel lélekkel is lehet csinálni egy alacsonyabb papírral megszerzett munkát...
Anno gondolkodtam diplomán, de minek? Elindultam valahonnét és lettem valaki. És nem is akárki.
ÉS megmondom neked: én diploma nélkül sokkal többet keresek, mint ti diplomások. Jól menő vállalkozásom van, ehhez kell diploma? Nem :) ÉS azt is megmondom, te nem fogsz annyit keresni mint én :D Pedig diplomás vagy :D vagy leszel.
Gondolom te is külföldre fogsz elmenni, minden friss diplomás ezt teszi...
De valamit még mondok: ha valakinek sok pénze van, a nőket nem érdekli milyen iskolai végzettségű. Mert tapasztaltam.
Köszönöm a válaszokat. Elég érdekesek a vélemények.
Arra pedig, hogy a lányok, hogy tekintenek a diplomásokra, nem úgy gondoltam, mint egzisztenciára, tehát hogy sokat keres, hanem, mint önmegvalósítás. Szal, hogy imponál-e vmennyire, ha egy srác kijárta az egyetemet és szereti a munkáját. Kicsit olyan érzést keltett bennem a diploma, mintha egyenértékű lenne az intelligenciával és a műveltséggel, kitartással. Erre értettem a kérdést.
De nagyon érdekes, hogy az utolsó hozzászóló véleménye is. Érdekes, hogy a nem diplomások mennyire nagyra vannak mindig magukkal és hogy tudnak dicsekedni a fizetésükkel. Am gratulálok hozzá, hogy diploma nélkül is meg tudsz élni (és ezt komolyan mondom). Viszont én akkor sem szeretnék diploma nélkül maradni, hogyha 2szer akkora fizetést ígérnének. Kicsit furi az aggressziód a diplomásokkal szemben.
És pont azt hangsúlyoztad ki, ami nem érdekel. Szal, hogy többet keresel mint egy diplomás és a nőknek csak a pénz számít. Én úgy értettem a kérdést, hogy tfh nem járna többletfizetéssel a diploma. Szal ha lenne egy ugyanolyan fizetésű diplomás meg egy nem diplomás srác pl. De ez a 2 lehetőség közül kell választani dolog nem annyira jó példa sztem.
Önmagában sok diplomással, de igazábóla diplomásjelőltek a beképzeltek, lenézőek. ÉS lenézik a normális, becsületes, okos- művelt, de diploma nélküli embereket.
Ez zavar, és nem az ha vki diplomás. És megmondom, nem lesz sokkal okosabb, csak az adott szakmában teljesedik ki. Ha valaki törtéénelem tanár lesz, nem jelenti azt hogy a biológiához ért. Vagy bármi máshoz. Az adott munkakörében lehet hogy jártas, de sok ember az élethez tök buta és műveletlen. Elöbb te légy művelt és okos, aztán várd el mástól hogy az legyen. Ha valaki diplomás, alap hogy tudjon sokmindent, és ne csak azt amit tanult az egyetemen. Sok embert ismerek, aki vágje, tudja a matekot, akár egyetemre is elmehetne tanítani, de nincs diplomája. És még jó másból is. Nem hülye, gyerekfelügyelő és buszsofőr. Nah, gondolom a csajok az ilyenekre rá se néznik, mert nincs a kezében az a papír. Akkor kérdem én, nem vitte az életben?
Az gyerekemet is ő tanítja matekből, korrepetálja, Inkább rá bízom, mint egyhuszonéves friss matekos diplomásra.
Ezt a kérdezőnek is írom, meg az utolsó elötti, elötti :D kommentelőnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!