Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy 38 éves pasi! Hogyan kezdeményezzek neki? 14L
"em értem miért szidtok ennyire. Nem én vagyok az egyetlen ilyen a világon..:/"
Ja és akkor már neked is ilyen hülye kis ribancnak kell lenni? Persze a korod beliek beérik a 20 felettiekkel, de neked már egyből egy 40 közeli vén f.sz kell. Mi ez valami hülye verseny.
Addig örülj, amíg anyádék nem tudják, mert egy normális szülő, ezért kitaposná a beled.
hát ez gáz, már ne haragudj. 14 évesen hova akarsz még pasit magadnak? :O főleg egy 38 éves férfit, aki az apád lehetne.. és ha nem akarsz negatív kommentet, akkor ne írj ki ekkora h*ly*séget!!!
14évesen elgondolkodhatnál,h milyen kérdést teszel fel bárkinek is..
Szerintem kamu
Ha mégsem: Hívogat? Kölcsönös szerelem? Drágám fel kel világosítsalak hogy ez kőkemény pedofília. De basszus. 17 vagyok de ha bepróbálkozna nálam egy akár csak 27-8 éves azt is elküldeném melegebb éghajlatra... Azért maradjunk már max 6-7 év különbségnél...
Mi ebben már a kamu? Azért már nem unalmas annyira az életem, hogy kamukérdésekkel bővítsem a gyakorikérdéseket.
Nekem ez a VALÓS/IGAZI "úgymond" problémám. Nem hiszem, hogy ennyire szokatlan problémám van, és nem hallottatok hasonló ügyekről. Ha nem is, akkor most kaptatok rá lehetőséget -.- .
Kedves 19 09, eléggé szokatlan a válaszod. Szex 14 éves lánnyal lazán? Én ezt nevezném pedofilságnak. Én nem gondoltam az "illetővel" szexelni.
Csak egyszerű flörtök, forrócsókok, ölelések, naplementénél sétálgatni,beszélgetni, vagy ha a romantikát kizárjuk,akkor kávézóba menni.
Szerintem ez nem nagy ügy.
De, köszönöm az eddigi válaszokat, akik szenteltek rám egy kis időt :) És köszönöm azoknak is, akik úgyszintén szentelni fognak :)
azért mert te nem gondolod pedofilságnak attól még a törvény annak gondolja! Sőt ez még durvább, mert 14 év alatt liliomtiprásnak is számít.
Te őt sehogy se szerezheted meg magadnak, kivétel ha pedofil a csóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!