Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy 38 éves pasi!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy 38 éves pasi! Hogyan kezdeményezzek neki? 14L

Figyelt kérdés
Szóval, nemrég ismerkedtünk meg, elég fiatalos kinézete van, kb. 10 évvel fiatalabbnak néz ki a korától. Szeretném a tanácsotokat kérni, hogy hogyan szerezhetném meg magamnak Őt? Előre is köszönöm a válaszokat !!
2011. szept. 9. 17:13
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
48%
Ez a kérdés + 19 09es válasz, nagyon a kommentvitézbe való :d
2011. szept. 9. 19:21
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

"em értem miért szidtok ennyire. Nem én vagyok az egyetlen ilyen a világon..:/"

Ja és akkor már neked is ilyen hülye kis ribancnak kell lenni? Persze a korod beliek beérik a 20 felettiekkel, de neked már egyből egy 40 közeli vén f.sz kell. Mi ez valami hülye verseny.

Addig örülj, amíg anyádék nem tudják, mert egy normális szülő, ezért kitaposná a beled.

2011. szept. 9. 20:03
 23/33 anonim válasza:
100%

hát ez gáz, már ne haragudj. 14 évesen hova akarsz még pasit magadnak? :O főleg egy 38 éves férfit, aki az apád lehetne.. és ha nem akarsz negatív kommentet, akkor ne írj ki ekkora h*ly*séget!!!

14évesen elgondolkodhatnál,h milyen kérdést teszel fel bárkinek is..

2011. szept. 9. 20:32
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
ja csak utána legközelebb a börtönbe találkoztok.
2011. szept. 9. 20:53
 25/33 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem kamu

Ha mégsem: Hívogat? Kölcsönös szerelem? Drágám fel kel világosítsalak hogy ez kőkemény pedofília. De basszus. 17 vagyok de ha bepróbálkozna nálam egy akár csak 27-8 éves azt is elküldeném melegebb éghajlatra... Azért maradjunk már max 6-7 év különbségnél...

2011. szept. 9. 22:04
 26/33 A kérdező kommentje:

Mi ebben már a kamu? Azért már nem unalmas annyira az életem, hogy kamukérdésekkel bővítsem a gyakorikérdéseket.

Nekem ez a VALÓS/IGAZI "úgymond" problémám. Nem hiszem, hogy ennyire szokatlan problémám van, és nem hallottatok hasonló ügyekről. Ha nem is, akkor most kaptatok rá lehetőséget -.- .

Kedves 19 09, eléggé szokatlan a válaszod. Szex 14 éves lánnyal lazán? Én ezt nevezném pedofilságnak. Én nem gondoltam az "illetővel" szexelni.

Csak egyszerű flörtök, forrócsókok, ölelések, naplementénél sétálgatni,beszélgetni, vagy ha a romantikát kizárjuk,akkor kávézóba menni.

Szerintem ez nem nagy ügy.

De, köszönöm az eddigi válaszokat, akik szenteltek rám egy kis időt :) És köszönöm azoknak is, akik úgyszintén szentelni fognak :)

2011. szept. 9. 23:47
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én kislányom "összejönne" egy ilyen vén pedofillal, először a gyerekemet verném el úgy, hogy egy életre megtanulná, hogy ilyet ne csináljon. Utána pedig megkeresném azt az embert, vinnék magammal egy óriási vibrátort és addig dugnám a seggébe amíg véres szar nem jönne ki belőle, utána pedig addig rugdosnám az undorító fonnyadt f@aszát amíg el nem rohadna teljesen.Mit gondolsz? Hogy egy 40 körüli férfinak belefér az életében, hogy egy éretlen, buta kislánnyal létesítsen kapcsolatot amiben még a szex sem férhet bele? Ugye bár ha egy ilyen férfi mégis akarna tőled valamit az PEDOFÍLIA amit már előttem sokan írtak. Te nem tartod ezt veszélyesnek, még csak nem is zavar?? Olyan ép elméjű 38 éves férfi aki össze jönne veled NINCS!!Ha meg még is , akkor ott bajok vannak. Mondj egy okot, hogy miért kellenél egy nem pedofil 38 éves férfinek. Éretlen,fejletlen,tapasztalatan,kiskorú lány vagy! Javaslom, hogy minél hamarabb meséld ezt el a szüleidnek!
2011. szept. 10. 13:15
 28/33 anonim ***** válasza:
74%

azért mert te nem gondolod pedofilságnak attól még a törvény annak gondolja! Sőt ez még durvább, mert 14 év alatt liliomtiprásnak is számít.

Te őt sehogy se szerezheted meg magadnak, kivétel ha pedofil a csóka.

2011. szept. 10. 14:32
 29/33 anonim ***** válasza:
48%
Inkább ismerkednél korod beleikkel (16-17 évesekkel). Azok se mindig értelmesek, de legalább korban közelebb állnak hozzád.
2011. szept. 11. 17:34
 30/33 anonim válasza:
Nehéz ügy. Nem ismerem a pasit,és így nem tudok ötletet adni.Tény,nem számít a korkülönbség,de könnyen meglehet,hogy gyereknek néz téged,ha így van,abból kapcsolat nem lesz. Ha családja van,akkor is hagyd. Ha konkrét jelzéseket ad feléd,hogy úgy érdeklődik irántad,akkor talán,de csak őszinte érzelmek esetén van értelme belefogni,és,ha képesek vagytok szembe szállni a világgal egymásért,akkor oké,viszont mivel kiskorú vagy,bármikor eltilthatnak tőle a szüleid.Javaslom,ha ekkora korkülönbség kell neked,várj,míg betöltöd a 18at,de addigra legyél jobban tisztába magaddal,és tudd pontosan,miért vonzódsz az idősebbekhez.Az apakomplexus,az azt keresem a partneremben,ami belőlem hiányzik,és az olyan akarok lenni,mint ő,a lehető legrosszabb tudat alatti párválasztási szempontok. Ha felismered a problémát,viszont abban a pillanatban lehetőséged nyílik arra,hogy változtass
2011. szept. 26. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!