Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszos pasi. Hogy kezdeményezzek? Mit csináljak?
van egy fiú akivel sokszor megyek ugyan azzal a busszal...szerintem bejövök neki mert mindig néz...egy futóversenyen is "találkoztunk" és mindig nézett meg a haverjainak mutogatott a végén már nagyon bámultuk egymást és nevettünk...(mostanában egyre ritkábban látom.) hogy kezdeményezzek? vagy várjam meg míg ő lép? és ha nemfog?
már próbáltam keresni osztályképeken a buszmegálló közeli sulikba ahol felszokott szállni.(myvip...) de nem találtam:'''''(
ha legközelebb látod, akkor ne hezitálj, mert lehet, hogy az utolsó esélyed lesz találkozni vele
remélem megtalálod
szerintem ne habozz ,ha legközelebb látod szólítsd le ..
ha meg nem lesz belőle semmi akkor is te megpróbáltad: )
Érdemes lenne egyszer-kétszer busszal menni és nem várni a végtelenségig az ismerkedéssel.
Megállni a kocsival és megkérdezni, hogy elviheted-e elég egyértelmű nyomulás, de bejöhet :)
Végső esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!