Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buszos pasi. Hogy kezdeményezz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buszos pasi. Hogy kezdeményezzek? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

van egy fiú akivel sokszor megyek ugyan azzal a busszal...szerintem bejövök neki mert mindig néz...egy futóversenyen is "találkoztunk" és mindig nézett meg a haverjainak mutogatott a végén már nagyon bámultuk egymást és nevettünk...(mostanában egyre ritkábban látom.) hogy kezdeményezzek? vagy várjam meg míg ő lép? és ha nemfog?

már próbáltam keresni osztályképeken a buszmegálló közeli sulikba ahol felszokott szállni.(myvip...) de nem találtam:'''''(

2010. máj. 30. 15:54
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet elballagot és elköltözött
2010. máj. 30. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
igen,elköltöztem
2010. máj. 30. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:

ha legközelebb látod, akkor ne hezitálj, mert lehet, hogy az utolsó esélyed lesz találkozni vele

remélem megtalálod

2010. máj. 30. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
nálam ugyan ez volt csak fordítva és az lett a vége, hogy a csaj valószínűleg elköltözött, úgyhogy próbálj ki valami régi sablont amikor egyedül van , hogy mennyi az idő stb. vagy különben a büdös életben nem látod többet.
2010. máj. 30. 16:42
 5/7 anonim válasza:

szerintem ne habozz ,ha legközelebb látod szólítsd le ..

ha meg nem lesz belőle semmi akkor is te megpróbáltad: )

2010. máj. 30. 17:15
 6/7 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy még nem ballagott el mert reggelente szoktam látni a buszmegállóba (én kocsival szoktam menni)
2010. máj. 30. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne egyszer-kétszer busszal menni és nem várni a végtelenségig az ismerkedéssel.

Megállni a kocsival és megkérdezni, hogy elviheted-e elég egyértelmű nyomulás, de bejöhet :)

Végső esetben

2010. máj. 30. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!