Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy 38 éves pasi!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy 38 éves pasi! Hogyan kezdeményezzek neki? 14L

Figyelt kérdés
Szóval, nemrég ismerkedtünk meg, elég fiatalos kinézete van, kb. 10 évvel fiatalabbnak néz ki a korától. Szeretném a tanácsotokat kérni, hogy hogyan szerezhetném meg magamnak Őt? Előre is köszönöm a válaszokat !!
2011. szept. 9. 17:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Barney Stinson véleménye: Az apakomplexusos lányokat könnyebb felszedni.
2011. szept. 9. 17:44
 12/33 anonim ***** válasza:
83%
Az utolsót nagyon adom!
2011. szept. 9. 17:44
 13/33 anonim ***** válasza:
68%
uhh, mire beírtam már vagy ketten írtak. Na szóval a 17:31. hozzá szólót nagyon adom!:D
2011. szept. 9. 17:46
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
ha haggya valszeg pedofil
2011. szept. 9. 17:46
 15/33 A kérdező kommentje:

Hát, ha már mindenki véleménye "negatív", úgy látszik, akkor tényleg el kell felejtenem. Habár majdnem mindennap felhív, szóval ez viszonzott szerelem lett volna. De kezdem beismerni, hogy lehet, hogy csak én fogom megbánni, ha belemennék bármilyen kapcsolatba is Vele.

Szóval, ezek szerint senki sem volt ilyen helyzetben?

2011. szept. 9. 17:58
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"kb. 10 évvel fiatalabbnak néz ki a korától."

Ez de béna szar kifogás. Vagy, ha csak 28 akkor már nem baj?

Még ha 20 évvel lenne fiatalabb, az is túl idős lenne hozzád. És mi az, hogy ismerkedünk? Mégis hol? De el van b.szva ez a generáció. Ha az én 14 éves lányok körül legyeskedne egy 38 éves faszi, biztos, hogy kitaposnám a belét, de a kis k.rva sarjadék is kapna rendesen.

2011. szept. 9. 18:49
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Barney Stinson véleménye: fogadjuk apád még nem vágott pofán... Akk megtanulnád h 14 évesen ne k*rva legyél hanem foglalkozz pl. a felvételivel kislányom.
2011. szept. 9. 18:54
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
30 fölött járok... 14 éves lánnyal nem tudnék kapcsolatot elképzelni. Oké, amekkora kis k***k vannak abban a korosztályban, nem mondhatom, hogy egy laza szex nem férne bele, de ennél többet ne várj...
2011. szept. 9. 19:09
 19/33 A kérdező kommentje:

pff.

a szüleim még nem tudnak erről az "ügyről". Nem értem miért szidtok ennyire. Nem én vagyok az egyetlen ilyen a világon..:/

2011. szept. 9. 19:10
 20/33 anonim válasza:
48%

Jézusom 19 09 . Te sem vagy pedofil XDDDD

ELég baj h eddig süllyed a világ..Eltudsz képzelni 1 laza sexet 1 kislánnyal?:D azta

itt nem csak a kérdés feltevője furcsa, hanem te is..mik kinem derülnek XD

2011. szept. 9. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!