Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok szeretitek a nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok szeretitek a nagyon szép, de nagyon bunkó lányokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 19:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Most mit jelent a bunkó? Ha azt hogy simán kiröhög egy nyomorékot az utcán mert nem tud felállni, vagy hasonló, még randizni se randiznék vele, nem hogy szeretném. Ha pedig a haverokkal viccelődik,1-2 bunkó vicc nem árt.
2011. szept. 8. 19:55
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem megérdemelne egy szép, de bunó kant.

Remek páros lennének

2011. szept. 8. 20:36
 13/25 anonim ***** válasza:

Azért poén, hogy a pasik elvárják, hogy a barátnőjük tökéletesen nézzen ki, de ha mi esetleg megjegyezzük, hogy felszedtek néhány kilót, halálosan besértődnek.

De hát ez van, a pasiknak szerintem rajta van a tökéletes nő listájukon, hogy no kritika.

2011. szept. 8. 21:52
 14/25 anonim ***** válasza:
hát én ezt lányként másképpen látom. Nem biztos, hogy az a valaki bunko akir azt mondják. lehet, hogy csak külsőség, de a barátjukkal kedvesek, legalábbis szerintem. Rám is páran mondják, hogy bunkó is tudok lenni, amit tudok is, de nem azzokal akiket szeretek, vagy csak viccelődők, de álltalábban azokkal/azokkra mondok bunkóságokat akik velem egyébbként úgy viselkednek. De ez csak az én véleményem :)
2011. szept. 9. 19:51
 15/25 MolotovPunk ***** válasza:

Nem.Átlagos lányokat szeretem,aki belsőleg is jó.

Túl szép lányok nagyon egók.

2011. szept. 11. 11:19
 16/25 krvua ***** válasza:

kit érdekel egy nő belsője?:D

ha szép akkor ''szeretem''

2011. szept. 11. 11:32
 17/25 anonim ***** válasza:

19:41 + többi hasonló hozzászóló, hát én nagyon nem így vagyok vele.

Én általában elég sok lányt szépnek tartok, vagy tetszik. Olyan 80-90%-uk bejön külsőre. Viszont elég fontos, hogy mi van mögötte. Ha például ribanc, akkor az azonnal kizáró ok, nem érdekel, milyen szép. Ha mondjuk nem annyira művelt, hanem valami szakmunkás lenne mondjuk, de aranyos akkor még lehet. A bunkó lányok egyáltalán nem jönnek be. Van bennük vmi taszító. Nekem fontos lenne, hogy fel tudjak nézni a lányra vmilyen szinten. Inkább az okosabb lányok jönnek be. Van olyan is, hogy elsőre nem annyira fog meg a külseje, de később, egy idő után elámulok az eszén és akkor már tetszik. Nekem leginkább talán a művészlányok jönnek be. De igazából csak az a lényeg, hogy csináljon valamit, amit szeret és ne csak úgy éljen a nagyvilágban, hogy majd valaki eltartsa.

Egyébként 3 éve volt egy bnőm. Első volt (és utolsó is azóta, na m1). Akkor még nem igazán volt véleményem ilyen téren. Eleinte aranyos volt, de ahogy telt az idő kezdtem rájönni, hogy hát finoman fogalmazva "nem túl okos". És egyre kevésbé tudtam tisztelni, amint ez kiderült. A végén már rájöttem, hogy volna olyan lány, akit sokkal jobban tudnék szeretni nála. Aztán vége lett.

Szal nekem elég fontos, hogy ne legyen bunkó. És lehetőleg legyen minél műveltebb meg intelligensebb. A külső meg nem számít annyira. Általában az arca tetszik meg leginkább. Utána már az egész lány tetszik. Ez alapján meg 10 lányból 8-9 tetszik is. Csak hát nem nagyon tudok eljutni az ismerkedésik. De ahol el is jutunk, ott egy kicsit lesúlytó az élmény.

Összefoglalva:

Számomra az elsődleges taszító tulajdonság az, hogyha valaki ribanc. Ezt folyton összekeverik a nőiességgel, de sztem jól elkülöníthető. Nekem inkább bejön egy lány pólóban+farmerben+tornacipőben, mint egy seggigérő szoknyában vagy pcsanaciban és kibuggyanó dudákkal

20f

2011. szept. 11. 11:44
 18/25 anonim ***** válasza:

Eleve ott kezdődik a dolog ,hogy tudjuk hiába szép egy csaj ,mikor semmit sem tud az ágyban és nagyon sokan beképzeltek e téren is!!!

És a bunkó embereket senki sem szereti!!!

2011. szept. 11. 11:48
 19/25 anonim ***** válasza:

11-44-es vagyok

Ha le kéne írnom álmaim nőjét akkor az ilyen lenne:

Póló+farmer+tornacipő, orvosi egyetemre jár és zenél meg énekel. Mondjuk zongoraművész vagy valami ilyesmi

2011. szept. 11. 12:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen szeretem ha egy lány nagyon szép akor azt csak szeretni tudom nem számit hogy agyilag zokni xd
2011. szept. 11. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!