Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e egyáltalán vele foglalkoznom?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki most jött suliba és hát...tetszik nagyon nagyon külsőle g is meg belsőleg is. Kb. 5szót váltottunk. Megan a faceebookja 3utcányira lakik tőlünk. Suli szünetbe úgy 10en összegyűlünk és beszélgetünk jòfej vicces kedves helyes magas néha rámosolyogtam és nem is tudomhogy visszamosolygott e ram :'( . De...a suli ribamcára bukik sztem(!) mert ők sokat beszélnek meg most is... A ribancal egy itcába lakuknk és ott voltak náluk 1fiúval eggyütt :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( meg 1szer az egyik csaj majdnem az ölébe ült (dákójára) most meg sírok :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'( :'(:'( :'( :'(foglalkozzal vele egyáltalán ? Én 12/LŐ <3 <3 13/F <3 <3 <3 :'(2011. szept. 8. 15:14
21/23 A kérdező kommentje:
csak szerinted......mennyibe fogadunk hogy titeket többen tartanak hülyének mint engem ....ja és tudod azé nem vagyok hülye hogy feljelentselek titeket szegény rendőrök is csak néznék hogy milyen hülyék vagytok
2011. szept. 9. 15:58
22/23 anonim válasza:
Fogd be gyorsan szánalmas kiscsaj .. -.-"
Én vagyok az aki azt írta,hogy 20 perc alatt nem lehet összejönni senkivel. GÁZ vagy, én a helyedben nem égetném még magamat! Az anyósod.............wattafák? tudod te mit jelent ez a szó ?:'DDDDDDD ANYYÓSOD nem lehet még juuuj , neee.. nem bírom :'D XD
Sírva röhögök rajtad már ;)
15/L
23/23 A kérdező kommentje:
Úristen na erre már komolyan nem tudok írni semmit sem ez már olyan szinten szánalom hogy azt még leírni se lehet
2011. szept. 16. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!