Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes foglalkoznom vele?
Van egy srác, akibe évekig bele voltam bolondulva. Kb. 2 éve volt ez az egész, és én elfogadtam, hogy nincs nála esélyem. Szinte már ki is ment a fejemből, másfelé "keresgéltem", de nemrég láttam, hogy nézegeti a MyVip profilom, és fel is vett msnre. Nem lépett be, így először és másodszor is én kezdeményeztem a beszélgetést, de nagyon jól elbeszélgettünk (először 5, másodszor 3 órán keresztül). Másodjára azt mondta, hogy ő is belépett volna, de ebben kételkedek. :) Aztán napokig nem beszéltünk, de nemrég belépett és kissé döcögősen, de megindult a társalgás. Érdemes foglalkoznom még vele? És ha igen, akkor milyen témákat hozzak fel? Szerintem azért döcög a beszélgetés, mert félénk.
Tudom, hogy gyerekes probléma, de nekem fontos. Előre is köszönöm. :)
Elsőnek: ismeretlen "csodálója" voltam :)
Másodiknak: szerintem is gyerekes, éppen ezért szeretnék vele majd találkozni. sajnos erre egyelőre nincs lehetőség, de amint lehet, kapok az alkalomra. Msnen mindenki nagy pofája van, ugyebár..
Köszönöm a válaszokat, és várok méég! :)
Szerintem nem gyerekes a myvip+msn dolog.
Fontos dolgokat megbeszélni nagyon jó,és praktikus. :)
Szerintem foglalkozz vele!
Nem baj ha félénk,annál könnyebb lesz megszerezni [tapasztalatból tudom...;)].
Mondd el neki,hogy te már régen is kedvelted őt stb...
A stílusától függően találj témát... :)
Ha már eleget beszélgettetek,akkor hívd el valahova,ha ő nem teszi (mert félénk.),szerintem nem ciki egy lánynak kezdeményezni.
sok szerencsét. :)
[14/L]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!