Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e egyáltalán vele foglalkoznom?
LOL
ha azután se hagyott el a srác, hogy ezt a marhaságot megmutattad neki, akkor gratulálok
értelmi szint: zero
ebben a korban inkább keress más elfoglaltságot, mint a pasizás
2011. szept. 8. 16:55
12/23 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy csak ti gondolkoztok itt így... A barátaimnak és a szüleimnekis megmutattam ezt és szerintük ti total huulysek es szanalmasok vagytokxD ami igaz de nem baj jo lett igy ez a napom is.koszom agyilag hulyek-.-"xD Istenem ha ti eszembe juttok mindig elkap a nevetogorcs de azert ey kicsit sajnallak is titeket xD
de jó, huulysek vagyunk. :)
2011. szept. 8. 17:07
A szüleidnek gratulálok,neveltek egy fattyút.Ha nem bírod a kritikát,ne írj ki idióta kérdéseket..itt normális emberek tesznek fel kérdést,ha problémájuk van,nem ilyen kis "nem tudom leírni a jelzőt" a rohadt nagy unalmukba. Beteg vagy te,beteg a haverod és betegek a szüleid,hogy nem tudtak ösztönözni,hogy tanulj meg az iskolában helyesen írni.Azt hittem a primitív emberek kezdenek kihalni, még nem,de közel vannak hozzá :) (amúgy asszem a 2. vagy 3. voltam,hogy olvass inkább ehelyett és tudod miért? mert szorulna beléd egy minimális szintű intelligencia, bár nem sok,de próbálkozni lehet) szép napot
2011. szept. 8. 17:22
Kétlem, hogy igaz amit irkálsz itt, de ha mégis akkor mondd meg anyádnak, hogy ahelyett, hogy helyesli a hülyeséged inkább 2 nagy visszakézből adott nevelő célzatú pofonnal jutalmazzon.
2011. szept. 8. 18:30
12 évesen eléggé tájékozott vagy ribanc meg dákó téren. anyud büszke lehet rád, hogy ezzel "szívatod" az ittenieket :D nemhogy tanulnál
20/L
2011. szept. 8. 18:46
Nekem már csak 1 kérdésem maradt... 15:14kor még sírtál, hogy hagynod kell és 15:34kor meg már összejöttetek szóval... WTF??? És.. gondolom általános iskolába jársz, 'ribannc' ahhaaa... a gubacsin ? Vagy hol árulja a testét pénzért? Ha béna kérdést írsz ki számolj vele, hogy a kommentek is olyanok lesznek.. és ne próbáld meg magadat béna hazugságokkal kihúzni.. egyre szánalmasabbá válsz csak tőle. ;)
15/L
2011. szept. 8. 19:07
18/23 A kérdező kommentje:
-.-" félóra alatt összelehet jönni valakivel te -.-" itt volt az utcánkba és kb. 10 perc volt az egész és összejöttünk -.-"és még nekem mondják hogy hülye vok te is feldobotad a napomat utolsó xĐ és az igazgatómnak is megmutattam ezt(aki mellesleg az anyósóm) nagyon szimpi és ő is azt mondta hogy ti vagytok a hülyék szóval khm... én a helyetekbe már a föld alá ástam volna magam szégyenembe -.-" :'D
-.-" félóra alatt összelehet jönni valakivel te -.-" -Csodálatosan naiv ember vagy!
Fél óra múlva meg kiírhatod a kérdést, terhes lehetsz-e, ha az "anyósod" meglátta, hogy ráülsz a fia dákójára. Komolyan, inkább csináld meg a házit, már ha annyi idős vagy, amennyit mondasz. Ha meg fake, akkor csak simán szánlak...
2011. szept. 8. 20:42
Én a te helyedben ástam volna ki saját sírom és lőttem is volna bele magam egyből,még úgy frissen.Tőlem XVI. Benedek pápának is megmutathatod,akkor sem lesz hitelesebb.Tudod mit? Jelents fel mindenkit,aki más véleményen van :D Szerintem te dobtad itt fel mindenki napját,azzal az iszonyatosan sok IQ-val,amivel rendelekezel
2011. szept. 8. 21:32
Kapcsolódó kérdések: