Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én még sosem csókolóztam, és félek, hogy a leendő fiúm ki fog nevetni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 16:59
1/9 anonim válasza:
Ha szeret biztosan nem fog kinevetni. Ezt bizton állíthatom. Ha szeretitek egymást, nyugodtan mond el neki. :)
Sok sikert!
Sárky
2/9 anonim válasza:
Mindenki elkezdi valahogyan. Ha mégis kinevetne (amit nem fog megtenni), adj neki egy szép csattanós pofont, az kell neki akkor, nem az ajkad.
3/9 anonim válasza:
Pont most írtam egy kérdésre, ide is írom: csókolózni nem lehet rosszul! Ez ösztönös dolog. Pisilni sem tudsz rosszul :D
4/9 anonim válasza:
Utolsónál az igazság:DKaptál is tőlem felpontozást:D
5/9 anonim válasza:
ez hülyeség .. már bocs de lehet rosszul csókolózni .. nekem elhiheteted :D nekem annyira bénán sikerült az első csók hogy ennél már cikibb nme is lehetett volna ...:S . :D de megtanultam :D .. am nem nevetett ki a fiú , azóta is együtt vunk .. egy éve 17/L
6/9 anonim válasza:
Élvezd. Tök mindegy, hogy mit gondol, neked legyen jó. Aztán majd úgyis kialakul.
7/9 anonim válasza:
Beszéld meg vele, kinevetni biztosan nem fog, ha szeret! Én is elmondtam neki, nagyon aranyos volt, és az első csók is jól sült el:) Hajrá:)
8/9 anonim válasza:
midnenki azt írja hogy : ha szeret.. Ez nem közben alakul ki ? vagy ti csak akkor csókolóztok hogyha már szeretitek egymást ??? mert az hónapokba is tellhet . na mind1.
9/9 anonim válasza:
Szerintem emberi norma, hogy van annyi szeretet a másik iránt ( ha eljutunk a csókolózásig ), hogy emiatt nem fogja az egyik kinevetni a másikat. Az a gáz, ha valaki ezt teszi.
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!