Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak olyan csajt aki nem a külsőm miatt akar?
Ne is figyelj az éretlen beszólásokra.
Nézd, valami lehet abban, h csak a cicababák találtak meg. Ezzel nem azt mondom, h csak nekik adsz esélyt, de...szerintem egyszerűen csak oda kéne menned beszélgetni egy szerinted rendes, értelmes lányhoz. Vagy mi a gond? Bővebben is kifejthetnéd, h miért nem tudtál összejönni ún. normális lányokkal.
Lehet magasan van a határ... : ) Nagyon sok lánynak nem a külső számít. És vannak köztük szépek is, félreértés mellőze, legfeljebb nem úgy szépek, ahogy azt a mai emberek gondolják. Az arcuk szép, természetes az alakjuk, és nem a kilő festék meg a póthaj. Lehet, az ilyeneket nem veszed észre? Nem gonoszkodok, de előfordulhat. Lehet, a szerelmed csendben epekedik utánad, mert úgy érzi, jobb vagy nála, látta az eddigi nőidet... nézz körül. :)
valami ilyesmi válaszra vártam! :) köszi,csak már ennél jobban nem tudom nyitva tartani a szemem :S valamit ki kell találnom
Ne is figyelj az éretlen beszólásokra.
Nézd, valami lehet abban, h csak a cicababák találtak meg. Ezzel nem azt mondom, h csak nekik adsz esélyt, de...szerintem egyszerűen csak oda kéne menned beszélgetni egy szerinted rendes, értelmes lányhoz. Vagy mi a gond? Bővebben is kifejthetnéd, h miért nem tudtál összejönni ún. normális lányokkal
nem vagyok az a tipikus bulizós tipus..persze kijárok minden hétvégén amikor a melóm engedi,de nem piálni vagy hasonlok..kimegyünk haverokkal kólára vagy épp enni valamit..benézünk diszkóba,meglessük a csajokat..és itt a vége.nem táncolok,mert egy kicsit hogy is mondjam :D nem az erősségem józanon.ijen téren gátlásos vagyok..máshogy meg nem tudsz közelebb kerülni egy csajhoz.diszkoban ismerkedni meg eleve halott ötlet.
Nem csak a szemedet kell nyitva tartanod, hanem aktívan keresned kell normális lányokat. Tehát járj el olyan helyekre, ahol megtalálod őket. Szerintem éppen azért nem találtál, mert nem forogsz olyan körökben.
A normális lányok nem járogatnak diszkóba meg kocsmába részegedni meg alkalmi partnerezni (meg megsüketülni).
Legtöbbjük egyetemen, főiskolán van. Ha ezeknek a rendezvényeire nem tudsz bejutni, akkor próbálkozz könyvtárban, kultúrális fesztiválokon, művészeti szakkörökön, táncórákon stb.
Ha csak olyan körökben mozogsz, ahol csak plázacicusok vannak, akkor csakis ők fognak megtalálni.
De héé én is normális lány vagyok, mégis járok bulizni, mert szeretek táncolni, azért ne skatulyázzunk!
És már ilyen helyeken is találtam normális pasit.
Attól még, h ott kevésbé vannak rendes lányok, ne zárd ki a lehetőségét. Nem csak dizsiben lehet leszólítani valakit. :) Hanem az utcán, a buszon is. :) spontán, egyszerűen. Próbálkozás nélkül nincs siker tudod. :)
De héé én is normális lány vagyok, mégis járok bulizni, mert szeretek táncolni, azért ne skatulyázzunk!
És már ilyen helyeken is találtam normális pasit.
Attól még, h ott kevésbé vannak rendes lányok, ne zárd ki a lehetőségét. Nem csak dizsiben lehet leszólítani valakit. :) Hanem az utcán, a buszon is. :) spontán, egyszerűen. Próbálkozás nélkül nincs siker tudod. :)
óóó bocsánat!! :D szóval akkor tisztelet a kivételnek! :)
hát azért az elég kemény lenne ha utcán leszólitanák egy csajt 190 centimmel meg 112 kilómmal :)) szerintem siirva elfutna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!