Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjak olyan csajt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak olyan csajt aki nem a külsőm miatt akar?

Figyelt kérdés
Gyerekek. Most van először hogy ilyen döntésre adtam a fejem. De muszály már valakit megkérdeznem, és itt amint látom mindig értelmes válaszokat adtok. Szóval 21 éves srác vagyok, sportolok (testépités, powerlifting, már 4 éve) az alakommal semmi gond, ahogy talán a képemmel sem, mégsem találtam még magamnak egyetlen normális barátnőt sem :S a plázacicák mindig megtalálnak de mint köztudott pár honapnál többet senki sem bir ki velük. én sem birtam.3 honap volt a legtöbb amit jártam csajjal. Gyászos... A legjobb barátaim mind ellenem fordultak az idióta barátnőm miatt aki összeugrasztott minket, és már több mint 1 éve nem tartjuk a kapcsolatot. Nem is voltak igazi barátok. Akkor nagyon tönkre mentem, fejreálltam. Ugy akartam h egy barátnő biztosan rendbehozz az érzelmi világomat, vagy az űrt amit a spanjaim elvesztése okozott, de érdekes mód azóta egyetlen lány sem szimpatizál velem. Egyedül érzem magam, és már nagyon vágyom arra hogy valaki szeressen :S szeretethiányos vagyok,be kellett dobnom a közösbe h hátha tudtok valamit mondani. Mit tehetnék hogy rendbehozzam ezt? Vagy egyáltalán egy csajt találni aki nem a külsőm miatt akar :S szóval szerintetek mit kellene tennem?
2011. szept. 7. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet magasan van a határ... : ) Nagyon sok lánynak nem a külső számít. És vannak köztük szépek is, félreértés mellőze, legfeljebb nem úgy szépek, ahogy azt a mai emberek gondolják. Az arcuk szép, természetes az alakjuk, és nem a kilő festék meg a póthaj. Lehet, az ilyeneket nem veszed észre? Nem gonoszkodok, de előfordulhat. Lehet, a szerelmed csendben epekedik utánad, mert úgy érzi, jobb vagy nála, látta az eddigi nőidet... nézz körül. :)
2011. szept. 7. 21:29
 12/19 A kérdező kommentje:
én nem itt akarom megoldani a problémámat gyerekek :) ma regisztráltam ide fel,és ahogy eltelt a fél óra benyögtem a kérdésemet..nem várok csodát csak hátha van valaki aki járt már ebben a cipőben..mert sok embernek bejön az élet,de van akinek nem..és pont azért mert nem szeretik..ennyi..valaki nem tudja mijen ez,az meg inkább kussoljon és keressen valami más megválaszolandó kérdést :) a többi választ pedig köszönöm (aki nem fikáz ) :)
2011. szept. 7. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Ne is figyelj az éretlen beszólásokra.

Nézd, valami lehet abban, h csak a cicababák találtak meg. Ezzel nem azt mondom, h csak nekik adsz esélyt, de...szerintem egyszerűen csak oda kéne menned beszélgetni egy szerinted rendes, értelmes lányhoz. Vagy mi a gond? Bővebben is kifejthetnéd, h miért nem tudtál összejönni ún. normális lányokkal.

2011. szept. 7. 21:32
 14/19 A kérdező kommentje:

Lehet magasan van a határ... : ) Nagyon sok lánynak nem a külső számít. És vannak köztük szépek is, félreértés mellőze, legfeljebb nem úgy szépek, ahogy azt a mai emberek gondolják. Az arcuk szép, természetes az alakjuk, és nem a kilő festék meg a póthaj. Lehet, az ilyeneket nem veszed észre? Nem gonoszkodok, de előfordulhat. Lehet, a szerelmed csendben epekedik utánad, mert úgy érzi, jobb vagy nála, látta az eddigi nőidet... nézz körül. :)

valami ilyesmi válaszra vártam! :) köszi,csak már ennél jobban nem tudom nyitva tartani a szemem :S valamit ki kell találnom

2011. szept. 7. 21:33
 15/19 A kérdező kommentje:

Ne is figyelj az éretlen beszólásokra.

Nézd, valami lehet abban, h csak a cicababák találtak meg. Ezzel nem azt mondom, h csak nekik adsz esélyt, de...szerintem egyszerűen csak oda kéne menned beszélgetni egy szerinted rendes, értelmes lányhoz. Vagy mi a gond? Bővebben is kifejthetnéd, h miért nem tudtál összejönni ún. normális lányokkal

nem vagyok az a tipikus bulizós tipus..persze kijárok minden hétvégén amikor a melóm engedi,de nem piálni vagy hasonlok..kimegyünk haverokkal kólára vagy épp enni valamit..benézünk diszkóba,meglessük a csajokat..és itt a vége.nem táncolok,mert egy kicsit hogy is mondjam :D nem az erősségem józanon.ijen téren gátlásos vagyok..máshogy meg nem tudsz közelebb kerülni egy csajhoz.diszkoban ismerkedni meg eleve halott ötlet.

2011. szept. 7. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a szemedet kell nyitva tartanod, hanem aktívan keresned kell normális lányokat. Tehát járj el olyan helyekre, ahol megtalálod őket. Szerintem éppen azért nem találtál, mert nem forogsz olyan körökben.

A normális lányok nem járogatnak diszkóba meg kocsmába részegedni meg alkalmi partnerezni (meg megsüketülni).

Legtöbbjük egyetemen, főiskolán van. Ha ezeknek a rendezvényeire nem tudsz bejutni, akkor próbálkozz könyvtárban, kultúrális fesztiválokon, művészeti szakkörökön, táncórákon stb.

Ha csak olyan körökben mozogsz, ahol csak plázacicusok vannak, akkor csakis ők fognak megtalálni.

2011. szept. 7. 21:42
 17/19 A kérdező kommentje:
jogos..csak itt a legnagyobb ilyen rendezvény a gimibuli :D ahova nem járok..konyvtár meg nálunk nem él..halott..de más kulturális rendezvények is
2011. szept. 7. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:

De héé én is normális lány vagyok, mégis járok bulizni, mert szeretek táncolni, azért ne skatulyázzunk!

És már ilyen helyeken is találtam normális pasit.

Attól még, h ott kevésbé vannak rendes lányok, ne zárd ki a lehetőségét. Nem csak dizsiben lehet leszólítani valakit. :) Hanem az utcán, a buszon is. :) spontán, egyszerűen. Próbálkozás nélkül nincs siker tudod. :)

2011. szept. 7. 21:56
 19/19 A kérdező kommentje:

De héé én is normális lány vagyok, mégis járok bulizni, mert szeretek táncolni, azért ne skatulyázzunk!

És már ilyen helyeken is találtam normális pasit.

Attól még, h ott kevésbé vannak rendes lányok, ne zárd ki a lehetőségét. Nem csak dizsiben lehet leszólítani valakit. :) Hanem az utcán, a buszon is. :) spontán, egyszerűen. Próbálkozás nélkül nincs siker tudod. :)

óóó bocsánat!! :D szóval akkor tisztelet a kivételnek! :)

hát azért az elég kemény lenne ha utcán leszólitanák egy csajt 190 centimmel meg 112 kilómmal :)) szerintem siirva elfutna

2011. szept. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!