Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randim lesz egy lánnyal, mit tegyek ebben a helyzetben?
Egy lány elhívott randira (ez nekem is fura, hogy pont Ő hívott el), de még nem tudjuk az időpontot. Az lenne a problémám hogy én meleg időben állandóan izzadok (főleg a fejem), és félek hogy ezt visszataszítónak találja a lány. Arra gondoltam hogy elviszem fagyizni, utána pedig sétálni akar, de félek hogy séta közben leizzadok... :/ Mit tegyek?
Kérném a bunkókat hogy ne szóljanak hozzá inkább ha nem tudnak értelmes válaszokat adni, köszönöm!
Mi lányok is izzadunk, én pl. ha megállok 1 helyben sétálás után, olyankor ver ki a víz, amikor melegebb van. Ráadásul jó dús, hosszú hajam van, úgyhogy gondolhatod. :) Mondjuk utána 2-3 percre rá már nem is látszik rajtam sem.
Az izzadás teljesen természetes dolog, van aki jobban bírja a meleget, és még 40 fokban sem izzad, van, akiről már 20-25 fokban folyik a víz. Engem ilyen esetben pl. csak az izzadságszag ábrándítana ki, de írod is, hogy fürdesz napjában 2x, így ez gondolom nem áll fenn. Ha normális a lány, akkor hidd el, hogy nem fogja őt ez érdekelni, de mindenképp érdemesebb árnyékos helyen sétálni vagy találni valami padot 1 fa alatt, esetleg simán csak beülni valahova. Illetve olyan pólót válassz, ha az is picit átszokott izzadni rajtad, amin nem igazán észrevehető a folt. (Egyébként nem írtad, hol laksz, de ha pestiek vagyok, akkor pl. Margitsziget teljesen megfelelő lenne ilyen szempontból, mert árnyékos, tudtok fagyizni-vattacukrozni, és sétálni is...)
De még egyszer mondom: míg nincs szagod, engem pl. nem érdekelne mennyire is izzadsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!