Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/28 A kérdező kommentje:
ma 18:35---Mennyi előitáletes ember te jó ég :**(
Amúgy most semmi rossz indulaton kívűl ki a f*szom vagy te ,h itélkezzél bárki felet te kis szutyi..én legalább meg merrtem ezt csinalni ehhh............
Amúgy ez csak 1 teszt volt emberi viselkedési formákat elemeztem thx a kommentelők nek sok patkányra derült ma is fény :))))))) szijasztok puszancs mindenkinek!!!! I love all humansz!
2011. szept. 6. 20:30
22/28 anonim válasza:
Ha hülye gyökér gyereket látunk, aki ronda, akkor megmondjuk, hogy ronda :D Nehogy már itt tanulmányozzál :D
23/28 anonim válasza:
Háát öcsém, komoly választ akartál, én megadtam neked. De látom nem jutott el minden információ az agyadig.
És előbb tanulj meg HELYESEN írni te kis kalap fos. ;)
24/28 anonim válasza:
Ja, és hogy ki a faszod vagyok, hogy ítélkezzem?? Az Isten, öcsém, szóval kussoljál el, mert seggbeb*szlak egy villámmal, de úgy, hogy a szádban is világítani fog! :)
25/28 anonim válasza:
Az emberi viselkedési formákat elemezted??
Mekkora kamu!!! :D
Ez jó, ezen jót röhögtem!
26/28 A kérdező kommentje:
Nincs neked a keleténél 1 picit nagyobb arcod ?
2011. szept. 7. 14:35
27/28 anonim válasza:
Szerintem nem keletnél, hanem nyugatnál van :D:D
28/28 anonim válasza:
Ugye csak viccelsz? Ettől falnak mentem! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!