Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontoznátok ezeket a lányokat?
Figyelt kérdés
Arcra, testre és stílusra. Melyik jön be a legjobban és a legkevésbé?
1.
2
3
2011. jún. 26. 15:39
3/32 Dexy válasza:
1. barna - tényleg nagyon szép
2. vörös
3. szőke
6/32 anonim válasza:
Nekem: 1. vörös, mert olyan természetes és helyes, 2. barna, szép de valahogy a mégse az igazi, a vörös megelőzi, a szőke meg egyáltalán nem tetszik, úgy néz ki, mint egy ócska k*rva.
23F
7/32 anonim válasza:
Az elso szerintem nem hogy szep inkabb csunya. A masodik nekem tetszik. A harmadik valami miatt nem jon be. A pontok: elso:3 masodik:7 harmadik 5.
8/32 anonim válasza:
eggyértelmű hogy kim kardesian a legszebb
10/32 anonim válasza:
a vörös iszonytatóan ronda és kislányos 10/2, a szőke egy ócska tucat ribanc 10/2, a 3. meg cigányos 10/2 szintén, de a fiúk terén sincs valami jó ízlésed ha az is a te kérdésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!