Hány pontra pontoznátok 0-10-ig? Képek lent.
2011. szept. 9. 23:18
3/32 anonim válasza:
attól hogy a nagyból ki lett vágva az a rész, nem lett közelebbi kép :D
Amúgy átlagos :)
4/32 anonim válasza:
Ugyan az a két kép, csak kivágtad az elsőt a másodikból..
Nekem 10/6 vagy.
5/32 A kérdező kommentje:
thx :))
2011. szept. 9. 23:24
6/32 anonim válasza:
A hajad színe nemigazán tetszik, lehet jobban álna kicsit sötétebb és kipróbálhatnád a kondicionálókat, tényleg sokat segítenek. A frufruddal valamit csinálnék, nemtudom mit, vagy feltüzve hordanám vagy kétoldalra, vagy valamit kitalálnék, mert nagyon nemszép (legalábbis szerintem) ha valakinek a szemébe lóg a haja, 1. nem egézséges, 2. gondolom nem akarsz emos feelinget kelteni az emberekben:D
10es skálán mindennel együt, 4.
7/32 anonim válasza:
miért nem olyat teszel fel, amin esetleg látszik az arcod, és nem egy előnytelen zsákruha van rajtad? ez egy rossz kép.
8/32 A kérdező kommentje:
más hajszint még nem tudok próbálni mert 12 vagyok és szüleim nem engednék meg.egyébként sajnos a hajammal nem nagyon tudok mit kezdeni mert "be van állva" ebbe a formába és máshogy nagyon hülyén néz/nézne ki...köszi a véleményt :))
2011. szept. 9. 23:27
9/32 anonim válasza:
istenem.. 12 évesen mégis miért teszed fel magad erre a huspiacra? ne légy buta. menj aludni.
10/32 A kérdező kommentje:
itt egy másik kép amin kicsit jobban látszik az arcom :)
2011. szept. 9. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!