Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen tudok ismerkedni a nőkkel, mit tegyek?
Most értelmes választ próbálok adni :)
Először is próbáld meg megtudni milyen a stílusa mit szeret stb. Utána felhozol egy ilyet és kész is :)
Remélem segítettem!!
Én is hasonló cipőben járok... élőben kicsit nehezen megy a kommunikáció, amit csak gyakorlással tudsz fejleszteni.
21/F
Nálam meg épp az a próbléma, hogy neten tudok beszélni, sőt mindig jó témákat tudok felhozni, de igy szemtől szembe beszélgetésnél elég bátortalan vagyok, s sokszor olyan baromságokat mondok hirtelen ha rólam kérdez dolgokat a srác.De ha többen vagyunk és dumálunk valami témáról, akkor no problem, mert akkor simán tudok beszélni a srácokkal.
Szerintem kezdetnek próbálj beszélgetni igy netten keresztül csajokkal, s a baráti köröd is próbáld meg úgy kialakitani, hogy legyenek lányok is a barátaid között, pl. legjobb barátodnak a húga meg ilyenek.
Sok szerencsét.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!