Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nehezen tudok ismerkedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen tudok ismerkedni a nőkkel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gondjaim vannak az ismerkedéssel. Van úgy, hogy szinte semmit nem tudok írni egy nőnek, egyszerűen nem tudom mit írjak, miről beszélgessek vele. Nagyon tetszik egy nő, de mégis elbukom azzal, hogy nem tudok jól beszélgetni. Mit tegyek?
2011. szept. 5. 22:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
vegyél egy kutyát
2011. szept. 5. 22:28
 12/27 anonim ***** válasza:

Most értelmes választ próbálok adni :)

Először is próbáld meg megtudni milyen a stílusa mit szeret stb. Utána felhozol egy ilyet és kész is :)

Remélem segítettem!!

2011. szept. 5. 22:48
 13/27 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok... élőben kicsit nehezen megy a kommunikáció, amit csak gyakorlással tudsz fejleszteni.

21/F

2011. szept. 6. 07:20
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kettőnek is! Igazából csak azok értik ezt, akik ismerik a helyzetet.
2011. szept. 6. 09:27
 15/27 anonim ***** válasza:
Több önbizalom kell stabilitás csináld meg a hogyan tegyünk szert önbizalomra? tanfolyamot : D de most kom meg hát persze gyakorlás... egy idő után belejössz
2011. szept. 12. 20:47
 16/27 A kérdező kommentje:
szívesen felvenném a kapcsolatot a fórumon kívül is olyan emberrel, aki tényleg tudna segíteni nekem.
2011. szept. 12. 20:54
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem megy nőkkel?egyszerű..ismerkedj pasikkal...PROBLEM? xD
2011. szept. 12. 20:54
 18/27 A kérdező kommentje:
Te azokkal szoktál? ;)
2011. szept. 12. 21:04
 19/27 anonim ***** válasza:

Nálam meg épp az a próbléma, hogy neten tudok beszélni, sőt mindig jó témákat tudok felhozni, de igy szemtől szembe beszélgetésnél elég bátortalan vagyok, s sokszor olyan baromságokat mondok hirtelen ha rólam kérdez dolgokat a srác.De ha többen vagyunk és dumálunk valami témáról, akkor no problem, mert akkor simán tudok beszélni a srácokkal.

Szerintem kezdetnek próbálj beszélgetni igy netten keresztül csajokkal, s a baráti köröd is próbáld meg úgy kialakitani, hogy legyenek lányok is a barátaid között, pl. legjobb barátodnak a húga meg ilyenek.

Sok szerencsét.

19/L

2011. szept. 12. 21:10
 20/27 anonim ***** válasza:
tudom, nem könnyű megnyílni és belelendülni egy normál beszélgetésbe, de ha akarod segítek,csak írj privátba :D
2011. szept. 12. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!