Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZt hittem engem akar, de mást szeret, párhuzamosan is "futtatott" minket. Mit csináljak?
Tudom,h nem érdemel meg, de hiányzik az akinek hittem... A keze, a szeme, a hangja, a simogatása, a csókja, a nevetése, az öröme, a bánata..
Csak tudni,h mi tröténhet vele..
Nem tudom megutálni, pedig kihasznált...
Vissza tudnám szerezni?
Vagy megkönnyebbülnék,ha megbosszulnám?
anyja meg apja???? nekem apa eleve kilőve, meghalt rég, anyámmal meg ennél jóval kevésbé személyesebb dolgokat se lehetett megbeszélni.
nem mindenki él ám normális családban. én is magamra voltam utalva a gondjaimmal, pl. egy fentihez hasonlóval is. és nem, nem jött más, illetve ideig-óráig. de én extra vagok, nem felejtek.
Köszi mindenkinek (aki segítő szándékkal írt)!!!
Fontos meghallgatni idegeneket...
Van normális családom, vannak szerető barátaim, és mindenki az én lelkem ápolgatja, de
1. ők nem objektívek, szeretnek engem, elfogultak és gyűlölik a pasit, mert bántott.Ti nem ismertek, nem köntörfalaztok, simán lehülyéztek,ha kell:)
2. igazán elegem van belőle,h önző módon napok óta traktálom őket....Mert én most gondolni sem tudok másra..Ők szeretnek, megértenek, de már ég a pofámról a bőr,h tönkretezsem a napjaikat...Szal igyexem máshova is önteni a bánatom, hátha hamarabb elfogy!
Jöhetnek még tanácsok , tapasztalatok, rámfér az agymosás...alakul a dolog...
Pl a sport is mindig jót tesz, rendszeresen sportolok, de ma mindenkinél erősebb voltam..most meg kcist könnyebb a fejem!
Köszi, igyexem...
Tegnap sport, ma és holnap barátok, csütrötk megpróbálok elmenni szórakozni,ha addig jobban leszek..Pénteken csajos este...
Mindig csinálok vmit..egyrészt gyorsabban megy az idő, tudok nem rá gondolni, felfedezem,h úgy is érhet öröm,h ahhoz nincs köze az exhez...
És kicsit arra is gondolok,h ha tudná, megölné az ideg,h ilyen jó programokat tudok csinálni nélküle is...és nem otthon vagdosom az ereimet...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!