Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esély van hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van hogy egy csaj felszedjem engem?

Figyelt kérdés
sokat kell várnom hogy egy csaj kezdeményezzen? 22 F
2011. szept. 4. 21:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%

Annyi esély van rá, mint hogy a Himaláján nem fagy halálra egy szál f@szban... Édes istenem 22 évesen azért egy pici férfiasság szorulhatott volna beléd. Egy nő, NŐ akar lenni egy férfi mellett, és nem támogatni, mint egy félénk kis kutyát.

(Ha nem bírod a kritikát, azért még nem kell lehúzni a választ)

2011. szept. 6. 18:25
 22/26 A kérdező kommentje:

egyik választ se húztam le :)

én ilyen vagyok nem tehetek róla, nem lehet mindenki "alfahím" . beégni meg nem akarok senki előtt ,mert gondolom nem sok lánynak jövök be

2011. szept. 6. 19:07
 23/26 anonim ***** válasza:
51%

Igen várd meg hogy bekopogjon!

addig is mienk a terep...hihihi

2011. szept. 6. 19:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Nem kezdeményezek soha, mert nem kell a megaláztatás, persze sokan azt mondják, hogy úgy nem lesz tapasztalatom. Mindamellett azt is szokták hangozatni, hogy csak akkor lehetsz siekres a csajozásban, ha jól érzed magad a bőrödben és azt csinálod, ami jól esik. Nos, ha leszólítok egy csajt, biztos, hogy esetlen és ideges leszek, és csak akkor vagyok laza, ha haverokkal, ismerősökkel beszélgetek. Nem mindenki kezdeményező típus. Ha csajnak születtem volna, akkor már biztos, hogy boldog kapcsolatban élnék már több éve. De nem erőltetek semmit, mert annak is szar vége van. Majd ha úgy érzem természetesnek, akkor beszélgetek lányokkal, de amíg nem érzem úgy, addig úgysem fog menni, akkor meg mit erőlködjek.
2011. szept. 6. 19:17
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell bántani, mikor őszintén kitárulkozott itt és segítséget kért.. aki itt oltogat magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Javaslom hogy próbálkozz online ismerkedni.. regisztrálj ilyen oldalakra, flörtölj csajokkal neten keresztül nem veszíthetsz semmit, és egy kis tapasztalalot önbizalmat szerzel. miután megismered valamennyire a lányt, könnyebben elhívod randizni is, már lesz közös témátok olyan lesz mintha valamennyire "ismernétek" is egymást..

2011. szept. 7. 00:49
 26/26 A kérdező kommentje:
am van egy r8as audim, az se segít? :(
2011. szept. 10. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!