Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van hogy egy csaj felszedjem engem?
EZ NEM BAROMSÁG MINÉL INKÁB NEM FIGYELSZ RÁ ANNÁL JOBBAN FOG AKARNI TÉGED
(de ha seggberakod azt biztos jónéven veszi)
van rá esély.Barátommal így jöttünk össze.
Csak hát sokan várják hogy a sült galamb a szájukba repüljön és nem tesznek érte semmit.Szóval ha valaki tetszik akkor merj kezdeményzeni.És ha te tetszel valakinek akkor azt is észre fogod venni.
L19
"MINÉL INKÁB NEM FIGYELSZ RÁ ANNÁL JOBBAN FOG AKARNI TÉGED"
pfff ekkora hülyeséget. Ha valaki aki tetszik nekem és le se szarna akkor annyit gondolnék róla hogy egy nagyképű bunkó a francnak kell keresek mást...te aztán nagyon vágod a dolgokat...
Egyet értek azzal, aki azt írta, hogy hiába is tetszenél, ha egy bárgyú mosolyt se küldenél, én azt hinném, hogy úgyse kellek és megyek más után.
Egyetlen egy esetben hajkurásztam én a srácokat, amikor csak alkalmi kapcsolat kellett. Gondolom ez is vmi, de komoly kapcsolat esetén mindig a srác volt a kezdeményező... Plusz ha nem is mersz kezdeményezni, gondolom nem te vagy a leghelyesebb alfahím csávó, márpedig a csendes, szótlan, kis kocka srácokhoz maximum a kövér lányok mennek oda, mert őnekik már annyira mindegy, hogy ki csak vki. Gondolom ezt meg nem akarod. Hajrá, szólítgass lányokat, nagy katasztrófa úgyse lehet belőle.
20L
Vegyél egy X5ös BMW-t és rakjál alá valami király alufelnit meg tegyél bele valami kemény hangcuccot. Menj el párszor egy buli előtt ahol jó sokan vannak kint. Dübögtesd meg a zenét keményen. Aztán a belépőt is meg ha iszol valamit azt is 20000-esel fizesd de a 20000-es a lényeg. Ezekre a dolgokra mennek mint légy a dögre.
(akinek nem inge nem veszi magára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!