Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírtam a barátomnak 1000szer azt, hogy "Szeretlek". Megmutassam neki?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek vagyunk,és már 3 napja nem láttuk egymást sulis dolgok miatt (=().Ma a már annyira hiányzott,hogy egy nagy lapot végig tele írtam szeretlekekkel.MA este jön szerintetek odadjam neki? vagy az béna lenne?
köszi a válaszokat.
2009. ápr. 20. 16:14
11/16 anonim válasza:
Nekem a 16:22-es ötlete tetszett!
12/16 anonim válasza:
nagyon aranyos én örülnék neki, csatlakozom az elöttem szólókhoz várj egy kicsit húzd az időt utalj rá húzd az agyát úgy szem még aranyosabbnak fog tartani ha van szive de biztos van:)
13/16 anonim válasza:
Haat aszem add oda had lassa h szereted es megorulx erte:D:) XD
14/16 anonim válasza:
Az az igazság, hogy nem minden pasi örül az ilyeneknek...te ismered te tudod mennyire romantikus.
15/16 anonim válasza:
én már írtam ilyet a barátnőmnek, de végül nem adtam oda
valahogy hatásvadásznak tűnt
egyetlen úgy kimondott szeretlek többet ér mindennél
ha úgy gondolod tetszene neki, nyugodtan add oda
tinikoromban mondom, nálam is volt ilyen :D
16/16 anonim válasza:
Ne eszedbe ne jusson ilyen hülyeség csak szánalmasnak és gyerekesnek fog tartani!semmi értelme!*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!