Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti járnátok 1 önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok 1 önbizalom hiányos fiúval aki nálatok pár évvel fiatalabb?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
testvér vagy. na szal elmondom mi a szitu. ha most a sok nem hatására elkeseredsz és magadba fordulsz, akkor mégjobban nem lesz önbizalmad, és mégjobban nem fogsz kelleni senkinek. én erre már rájöttem. ez egy ördögi kör, amit ha nem törsz meg, SOHA nem lesz vége. szal szedd össze magad és állj talpra :)
2011. szept. 3. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy ördögi kör, és mindig ugyanoda fogsz kilyukadni, és amíg nem töröd meg valahol ezt a kört, addig csak körbe körbe fogsz menni. Egyszer kell megállni, és kilépni ebből a körből. Lehet hogy előjön utána megint az önbizalomhiány, de nem fogod hagyni, hogy megint beleess a körbe, hanem sokkal könnyebben kilépsz majd belőle. És egy idő után eltűnik az önbizalomhiány, és helyére megérkezik az önbizalom. De ez nem jön egyik napról a másikra, adj időt magadnak. Elfogsz esni párszor, de nem baj. Állj fel, és menj tovább.
2011. szept. 3. 00:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Fel állásra tudtok adni pár tippet? Mit kell csinálnia az embernek?
2011. szept. 3. 08:09
 14/21 anonim válasza:
Próbálj meg önbizalmat szerezni, mert hidd el az a fontos. Ha nem bízol magadban, hogy jól nézel ki mástól sem várhatod el ezt. Én már láttam olyan fiút, hogy hidd el első kinézetre egy átlag fiúnak tűnt, viszont mikor beszélgettünk úgy ömlött belőle az önbizalom és hogy ő tudja milyen jó (pedig annyira nem is volt helyes), hogy még én is elhittem, hogy egy főnyeremény és ez kell a nőknek. Nem egy adoniszként néztem rá először, viszont mikor megismertem, tudtam, hogy akarom őt és most is együtt vagyunk. :) Lehet akármilyen kirakat baba valaki, ha nincs önbizalma, megette a fene. Sok lánynak sincs, mondván nagy a fenekem, vastag a combom, kicsi a mellem stb, de ha elfogadja saját magát és megpróbálja szexinek szemlélni magát, akkor az is lesz! Minden az agyban dől el! Légy merészebb!
2011. szept. 3. 08:58
 15/21 anonim válasza:
Jah,hozzáteszem, 3 évvel fiatalabb tőlem, én 24, ő 21.
2011. szept. 3. 08:59
 16/21 anonim ***** válasza:
nekem van egy ilyen "ismerősöm",de csak pár hónappal fiatalabb nálam :) Én simán járnék vele ^^ olyan aranyos :)
2011. szept. 3. 09:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Legyen stabilitás ez tartalmazza azt amit a nők férfinek neveznek. Ne fossál nem szükséges cigókkal tudni verekedni.
2011. okt. 2. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
igen hatarozottan en 31/L es 5 evvel fiatalabbal jartam es olyan volt
2011. okt. 2. 19:06
 19/21 anonim ***** válasza:
persze, de csak ha quazimodo már foglalt
2011. nov. 21. 23:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát épp h önbizalomnak kéne legyen ha egy idősebb csajjal jár :DDDDDDDDDDD
2011. nov. 21. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!