Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szép legyek a randira?
Egy hét múlva randim lesz, és hát a bőröm nem túl szép :(
sok apró pötyi van rajta, és piros és nem szép. A többi korombelinek miért szép a bőre?? (18éves vagyok)
Nemrég elmentem bőrgyógyászhoz, aki felírt valamit, (2 percet voltam benn nála) és attól két nap alatt úgy kiszáradt az arcom, hogy sírni tudtam volna fájdalmamban...
Nem tudnátok ajánlani valamit? Szeretném, nem elrettenteni a srácot.. :S
menny el mégegyszer a bőrgyógyászhoz
egyébként álarc, zacskó,...
csakhogy én nem elfedni akarom, mert attól még nem lesz szép a bőröm... :S valami kéne, amitől hat kiló smink nélkül is elfogadhatóan nézek ki...
Köszönöm a válaszokat!
Ha randira hív nyilván érdekled.. Legyél TIZTA! MOSAKODJ MEG, MOSS FOGAT. Festeni meg nem kell sokat az arcodra.. csak igényesen.. A többi meg nem a külsődön múlik.. legyél önmagad. Átlagos..
"Azoknak" a korodbeli lányoknak meg ezért szép a bőrük, mert a festéken nem látsz át.. látnál egy ilyet smink nélkül, hogy tönkrevágja a bőrét ez a sok szar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!