Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívtam egy lányt, és szeretném, ha egy nagyon szép régi kocsi vinne oda. Hol nézelődjek?
Húú tuti van ilyen, neten nézd meg autókölcsönzőknél. Limuzint is lehet bérelni, szerintem ugyanott lehet ezeket is.
Viszont első randira ez felejtős. Kb. röhögőgörcsöt kapnék a csaj helyében. Ez csak arra lenne jó, hogy lenyűgözd, de ha okos észre fogja venni, hogy ezt akarod, nem azt, hogy ez tényleg neked a hobbid, és a jó hangulathoz kell. Szóval az ötlet jó, de ne elsőre :)
Háááát "izgalmas" ötlet, de azért csak óvatosan!
Nem tudom, mennyire régi kocsira gondoltál, illetve keleti-e avagy nyugati...
itt van egy Volga, nagyon szép kívül-belül, a srác is korrekt, és az árak is. Apámat nyáron "vitte" tárgyalásra, gondolom randira is ugyanúgy lehet igényelni.
Köszi mindenkinek, körülnézek!
20:20-as: ez a volga nagyon szép, de én régebbire gondoltam. lehet akár volga is, de akkor eggyel korábbi széria.. a gömbölyűbb, az az igazi öregautós fíling, ötvenes évek kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!