Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó csajok! Mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csajok! Mennyire jön be nektek ha egy fiú elegánsan öltözködik? 15F

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem bejön. :) Férfias, vonzza a tekinteteket.

Utálom a díszb.zikat. ;)

15L

2011. szept. 2. 16:58
 12/16 anonim ***** válasza:

általában szeretem, de rajtad nem...

66/L

2011. szept. 2. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ááá ne hülyéskedjetek már 15 évesen ne akarj öltönyben járni vagy hasonlók.

de divatbzi se legyél.

egy kényelmes cipő, nadrág, póló esetleg sapka ha szereted és kész.

2011. szept. 2. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:

utálom a divatb*zikat ezt a márkáscipő-csőgatya-ngyomintás/lilapóló-vasalt/festetthaj stílust.. de azt is utálom ha ezekből valamelyik van..

lécci küldj priviben képet magadról amin látszik régen h öltöztél, meg most hoy akarsz.. az elegáns nekem azt jelenti hogy fekete cuccok részben, és az öltönyt, zakót jelenti. én személy szerint egy fiún nem tudom elképzelni az öltönyt, zakót, mindennapi viseletben (vagy nem tudom neked mi az elegáns)..

nekem eg ykorodbeli fiún ezek jönnek be:

felső: semleges színű ingek (világoskék, fehér, fekete, szürke, stb.), fehér ujjatlan póló (de csak a fehér.:D), sima egyszínű pólók. ing kigombolva+fehér ujjatlan például. együtteses pólók, pulcsik.

gatyA: színe mindegy nekem csak ne legyen nraancssárga, rózsaszín. piros stb... és ne legyen csőgatya!!!! sztem a fekete, barna, ill. a sima farmer alegjobb.

cipő: mindegy, de az extrém dolgoktól kíméljetek. (képek lent) amúgy sztem a converse meg a DC meg hasonló cipők elég ilyen divatb*zisak, a tornacipő persze akkor nem b-zis, hogyha kicsit "szakadt rocker" benyomást kelt.

[link]

[link]

[link]

[link]

ja igen ezek a hosszúszárú színes nike meg kipsta cipők sem tetszenek..az is b-zuis.. szóval kérlek világosíts fel milyen szeretnél lenni és válaszolok..amúgy ami bejön RUHÁBAN:

[link]

[link]

bejön ha a fiú kicsit régiesen öltözködik

(farmerkabát, szakadt farmernadrág..:D)

2011. szept. 2. 18:26
 15/16 anonim válasza:
szerintem az az izgató, ha egy férfi nappal elegáns, éjszaka meg kifordul ebből a szerepből és bulizós, vagány srác lesz :)
2011. szept. 2. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:

utálom a divatb*zikat ezt a márkáscipő-csőgatya-ngyomintás/lilapóló-vasalt/festetthaj stílust..

ja igen ezek a hosszúszárú színes nike meg kipsta cipők sem tetszenek..

(ez majdnem mind jellemző rám).

azért én megnézném, h te hogyan öltözködsz.én is tudom fikázni a szürke kisegereket.

2011. szept. 4. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!