Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csajok! Mennyire jön be nektek ha egy fiú elegánsan öltözködik? 15F
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 16:26
1/16 anonim válasza:
csúnya pasival nem állok szóba, ezért neked nem válaszolok.
2/16 A kérdező kommentje:
szeretnél te ilyen csúnya pasival járni...:)
2011. szept. 2. 16:32
3/16 anonim válasza:
Nálam ez a nyerő...Inkább, mint amikor a nadráhját már a térdén hordja, úgy lóg a gatya. Sokkal ízlésesebb, és izgatóbb is, ha egy férfi elegáns, sármos.
4/16 anonim válasza:
ha te akkora ász lennél, akk nem kérdeznél ilyeneket, főleg nem itt. szval annyira "szép" nem lehetsz.
5/16 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert eddig nagyon a divatbzi stílusban nyomtam, de idősödöm és azon gondolkozom, hogy megéri-e elegánsra váltani..
küldjek képet, hogy meggyőződj?:)
2011. szept. 2. 16:35
6/16 anonim válasza:
"de idősödöm"
"15F"
az már karrier.
7/16 anonim válasza:
Na küld képet kíváncsi vagyok :D
Amúgy nekem mindkét stílus bejön.
8/16 anonim válasza:
én is kérek ám képet! majd megkerdezem a csajomat ha felmeltoztatik jonni facere
9/16 anonim válasza:
Ha egy férfi elegánsan öltözik, az bejön, férfias.
Ha egy fiú elegánsan öltözik, az hidegen hagy, nem bukom a 15 évesekre bocsi. :P
10/16 anonim válasza:
16.46os véleményével egy szinten vagyok :D IDŐSŐDJÉ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!