Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Hogyan öltözködik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogyan öltözködik egy vagány srác a ti izlésetek szerint?

Figyelt kérdés
Mit visel egy jólöltözött pasi?
2011. ápr. 2. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%

Semmit. Csak az izmos szexi teste, és a meredő kékeres hosszú, vaskos farka látszik.

74/F

2011. ápr. 2. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
:DDDDD Hát ez ütött!!!!!
2011. ápr. 2. 17:33
 3/14 anonim ***** válasza:

az én ízlésem szerint anekem tetszik ha a hétköznapokban sportosan öltözködik a színeket jól használja(normális sportcipő,farmer,póló,pulcsi)

de tudjon alkalomhoz illően felöltözni.de a legfontosabb hogy igényes ápolt külsővel jelenjen meg.

nem tetszik :

-a rapperes stílus

- öltönyös , arab sállal kombinálva

-hosszúhajú rocker

-szűkszárú nadágot viselő emos

2011. ápr. 2. 17:37
 4/14 anonim ***** válasza:
40%
Én viszont öltöny párti vagyok :) Hozzá tartozik, hogy nőként a férfiakat szeretem, nem a srácokat.
2011. ápr. 2. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
És férfiaknál szerinted hány éves kortól nem gáz az öltöny?
2011. ápr. 2. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha tőlem kérdezted, akkor szerintem ahogyan azt az életmódja megindokolja. Szóval azért ha valaki esti gimibe jár, oda nem való, de ha munkaképes korban van tehát felnőtt ember, akkor iszonyú elegáns tud lenni. Persze minden nap nem elvárható, egyrészt nincs az az isten, hogy minden nap kivasaljam rá :D Másrészről szörnyen kényelmetlen, így elég ha csak néha, de ne olyan ritkán :)

Egy átlag hétköznapra is szerintem az ing és a sötétebb nadrág fekete cipő az elegáns, ez nem öltöny, de nem is sportos :)

2011. ápr. 2. 18:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Tecceni szeretnél egy lánynak? Mert ha igen próbáld megismerni az ízlését és öltözködj úgy ! :) Ha pedig csak úgy ni kérdezed alakíts ki saját ízlést hidd el jobban fog tetszeni mindenkinek ha önmagad vagy :) !
2011. ápr. 2. 18:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Neem.. :D Csak nekem is bejön az öltöny stílus de szerintem még fiatal vagyok hozzá a 21 évemmel.
2011. ápr. 2. 18:55
 9/14 anonim ***** válasza:
21 évvel szerintem már nem :) Kivéve ha még nem erősödött meg a szakállad és ha akarnád sem lehetne borostád:)
2011. ápr. 2. 19:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Köszi a véleményt! :)
2011. ápr. 2. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!