Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy beleszeretni valakibe, hogy még soha nem láttad szemályesen csak képen?
Figyelt kérdés
Nem rólam lenne szó,hanem az egyik barátnőmről.Randizni akar egy sráccal,akivel csak irogat,de még soha nem találkoztak,viszont addig nem mond igent a talira amíg a srác kinem mondja hogy szereti őt :D sztem nem lehet belé szerelmes...megcsak 2 kb hogy irnak...
Vélemények??
2011. szept. 2. 09:39
1/5 anonim válasza:
Lehet.Hogy a srác tud-e,az más kérdés.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet szerelmes csak úgy érzi..
Hány éves a csaj?? Addig nem találkozik vele, még nem mondja hogy szereti... úristen... ez nagyon gáz.
Második randi meg nem lesz amíg meg nem kéri a kezét vagy mi??
3/5 anonim válasza:
Szerintem lehet :) Ha annyira egy hullámhosszon vannak, akkor persze. De azért előbb utóbb talizni se ártana, hogy kiderüljön hogy csak virtuálisan, vagy normálisan is működik-e a dolog :) Az meg hülyeség amit a csaj akar...
4/5 A kérdező kommentje:
18 éves a csaj,a srác talán 23 és kinevetett amikor ezt elmondtam neki :D
2011. szept. 2. 10:12
5/5 anonim válasza:
Igen, bele lehet szeretni vkibe ilyen módon... nagyon rossz. Főleg úgy hogy ha tudod h soha nem lehet semmi köztetek.. nálunk így volt. Ez pedig h addig nem hajlandó vele találkozni, míg be nem vallja neki, hogy szereti ez egy hülyeség, lehet így szalasztja el azt akit egész életében bánni fog... ez tapasztalat. Én már 3 éve ebben a helyzetben vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!