Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi volt a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi volt a csaj fejében?

Figyelt kérdés
Ez tavaly nyáron történt. Nem vagyok egy nagy csajozós, de egyszer bejött. Akkor még volt iwiw-em és van az a Csajok/pasik alkalmazás. Ott találtam egy tök aranyos csajt, akivel pár héttel és üzenetváltással később találkoztam. Aug. 20-án Tűzijátékot mentünk nézni; tök jól elvoltunk, beszélgettünk, aztán a Batyi téren leültünk egy padra, mert mint minden nő kényelmetlen cipőben jött el:D Aztán egy alkalmas pillanatban lekaptam. Fura volt, nem hittem volna, hogy belemegy a dologba, de benne volt. Büszke voltam magamra akkor, mert az önbizalmam nem túl nagy általában. Nah szóval az utána következő 30 percben úgy éreztem, hogy megállapodott a lelkem. Aztán elkísértem a Hévig, elváltunk eléggé nehezen. Rá két napra felhívtam, de elutasított.
2011. aug. 31. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
daganat
2011. aug. 31. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Agy. Jó esetben.
2011. aug. 31. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele még, majd próbáld meg elhívni ismét valahová... ha megint lepattint, akkor go a következőre.

21/F

2011. aug. 31. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy darabig a nyelved, de más testrészed ezexerint nem.
2011. aug. 31. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ennyi volt. Egy kis nyelves flört. Örülj neki és lépj túl a dolgon! Ha nem megy nem érdemes eröltetni! Az önbizalmad nött a dologgal. Sok ilyen fog még történni.
2011. aug. 31. 18:31
 6/8 TOMAtm ***** válasza:
hát mérnem döngetted meg te PUSSY?
2011. aug. 31. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:

az írtad, hogy tavaly nyáron történt... nem értem, miért zavar még mindig ez a dolog :D lépj túl rajta

amúgy, lehet hogy csak nem jöttél be a csajnak, miután jól átgondolta a történteket

2011. aug. 31. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek: Nem akart átjönni:D

Valakinek aki még az elején válaszolt: Hallani sem akar rólam.

Amúgy már túlléptem a dolgon, csak kíváncsi voltam, mit szólnak mások ehhez:D

2011. szept. 1. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!