Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit kezdjek magammal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
van egy fiu akit csak látásbol ismerek de gy suliba járunk..és nagyon megtetszett nekem,be is jelöltem facebookon:)..de ma láttam hogy kapcsoltban van :( ez annyira elszomorit..már kis híján beleszerettem.Nagyon rosz ez az érzés :(((( most mit kezdjek magammal????irjatok
2011. aug. 31. 01:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
esélytelen.. ha miattad szakítana a jelenlegi barátnőjével, akkor késöbb ugyan ez megtörténhetne veled egy másik lány miatt.. vagy vársz amíg szabad lesz(addig meg spanolj le vele), vagy keress mást..(amúgy szerintem a sulis párkapcsolat tré dolog..föleg ha szakítotok mielött még elballagnátok..) menj ki az utcára csomo jó pasi van kint.. ;]
2011. aug. 31. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!