Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy 18 éves lányba, ő viszont biztos kinevetne a korom és a kisfiús arcom miatt. Halálosan szerelmes vagyok belé, mit csináljak? 15F

Figyelt kérdés

Igen, tökéletesen tisztába vagyok azzal, hogy az öccsének tart valószínűleg. Az is arra vall, hogy puszilgat, ölelget és állandóan mondja hogy milyen cuki vagyok. Meg pl. gátlástalanul beleül az ölembe meg ilyenek. Múltkor is átjött nővéremhez, mert barátnők, nálam volt hely és csak úgy egy pólóba és egy bugyiba mellém feküdt az ágyba és ott is odabújt és ott is aludt.

egyébként korábban már volt tapi és akkor mosolygott.

nem tudom hogy öccseként tekint-e rám vagy remélhetek-e tőle többet..

2011. aug. 30. 23:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos de megéri az is hiddel :D 15 évesen egy 18 éves lány nem egy rossz dolog :)
2011. aug. 31. 00:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatok 99%a kis kalandnak indul.

Aztán ha sikerül elkapni a grabancát érzelmileg is-vagy olyan jól teljesítesz az ágyban,ha idősebb leszel-,na akkor jöhet bele a szerelem.

A para miatt ne aggódj.

Amikor először nyúltam puncihoz,azt hittem szívrohamot kapok,úgy dobogott a szívem:).

Legközelebb igyatok egy kis jégert,attól megnyugszol majd ő meg még engedékenyebb lesz.

2011. aug. 31. 00:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
ha kalandra kellenél neki még úgyis megéri!!!!!
2011. aug. 31. 00:12
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
ja és te ne igyál jégert mert akkor nehezebben áll fel :D
2011. aug. 31. 00:13
 15/22 anonim válasza:
31%
maradj a recskázásnál!!!
2011. aug. 31. 00:31
 16/22 anonim ***** válasza:

ezt csak ugy tudod kideriteni, ha csinalsz valami egyertelmu dolgot, mondjuk, megcsokolod ..

ezek szerint azert van ra alkalmad. es ha elsore visszutasitana, ne lepodj meg, lehet, h csak siman nem szamit ra. legyel ramenos, aki mer az nyer !!

sztem, ha ilyeneket csinal siman lehet nala eselyed..

2011. aug. 31. 00:48
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
hát ez szeretheti a dákeszt... irigyellek.
2011. aug. 31. 01:54
 18/22 anonim ***** válasza:
47%
hívd el valahova csak ti ketten és esetleg a másik kommentelö ötletét bedobhatod ott mikor taliztok de ne rögtön mármint ne röhtön smárold le
2011. szept. 2. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 14 évesen a7 éves barátnőm van :DD szal neked is bejöhet :DD :P remélem hasznos voltam
2011. szept. 2. 17:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

derítsd ki, mit akar tőled! ha letapiztad, és csak mosolygott, akkor nem hiszem hogy az öccsének tart...

próbálkozz be nála, smárold le... hajrá!:)

15/l

2011. szept. 2. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!