Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nem válaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem válaszolnak? (főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi)

Figyelt kérdés

Próbálok ismerkedni a facebook-on lévő lányokkal, de eddig 1 sem válaszolt ha írtam nekik üzenetet. Ehhez hasonló szövegeket szoktam írni:Helló

Nagyon szép és értelmes lánynak látszol, szeretnélek megismerni. Te vagy az első lány aki ennyire értékesnek tűnik a szememben, hogy megérje próbálkozni:). Írj vissza ha te is megismernél,de ha nem akkor vedd úgy, hogy nemírtam semmit.

Mi az ami nem tetszik ebben, vagy mit kellene a szövegben kijavítani?(16F)

2011. aug. 30. 12:48
1 2
 11/18 anonim válasza:
legyél egy kicsit lazább... chaten írj rá inkább a csajra, és csak valami finomabbal, írd hogy csak dumálni szeretnél, aztán ha jófejnek találod, és ő sem akar feltűnően lerázni, 1-2 chatelés után felhozhatod, hogy talizzatok...
2011. aug. 30. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Inkább próbáld meg úgy már ha faszbukon akarsz ismerkedni, hogy előbb megbököd a kiszemeltet, és ha visszabök akkor írjál neki egy levelet! Annyit írjál csak: Szia! Van kedved beszélgetni? Ennyi! Esetleg mehet egy smiley :)
2011. aug. 30. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:

"Te vagy az első lány aki ennyire értékesnek tűnik a szememben" ez gáz nem is ismered soha nem láttad élőbe se soha nem is beszéltetek ezért valójában halvány fogalmad se lehet hogy értékes e vagy sem .ez meg gyáva ság jele szerintem "de ha te nem vedd úgy hogy nem írtam semmit

1 biztos hogy én egy lánynak ilyet mondjak hogy értékes nekem legalább 1 év kéne vagy még több 1,5 és akkor már nagyából látom hogy ki ő mi ő

2011. aug. 30. 17:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Állati szar szöveg, én se válaszolnék, még ha tetszenél a fotókon, akkor se.

Inkább írj rájuk a chaten, de nem olyan bénázósat, hogy csak dumálni szeretnél, inkább nézd meg miket posztolt a lány, és ahhoz kapcsolódóan kérdezz valamit, aztán elindul úgyis valami téma

23/L

2011. aug. 30. 19:52
 15/18 anonim ***** válasza:
és ne legyél nagyon nyomulós, inkább csak írogass rá néha néha, és ha azt érzed már nem akar válaszolni, akkor köszönj el
2011. aug. 30. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
ennyiből már tudni fogja, hogy bejön neked, és ha te is bejössz neki, akkor legközelebb talán ő ír majd rád
2011. aug. 30. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:
az összes csaj egy ribanc manapság . ha írsz az üzenőfalára szépeket hogy milyen jó csaj meg hasonlóak addig jó, de privátban nem fog bezsélgetni csak hagyja hogy növeld az egóját... addig kellesz isemrősnek amíg rendesen lájkolgatsz neki náluk ez mutatja a népszerűséget, a sok netribancnál akik az életben még a játszótérre sem mernek lemenni... de viszont ha az életben ismered nem netről akkor az életben ha szóbaáll veled akkor sem biztos hogy facebookon válaszolni fog mert lányoknál ez ilyen privát szféra nem nagyon szeretnek chatelgetni (tapasztalat)
2011. nov. 13. 21:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Plusz alapból van benne egy ordító hazugság, azt kivehetnéd
2011. nov. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!