Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú elhívott egy randira. Mibe mennyek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. de annyira ideges vagyok mert nem tudom hogy mennek az ilyen dolgok..félek hogy majd nem tudok mit mondani..még sose volt barátom és nagyon félénk vagyok :(2011. aug. 30. 03:33
11/14 Tajparaszt válasza:
Amiben jól érzed magad, amit szeretsz felvenni.
12/14 anonim válasza:
Menj a kedvenc ruhádban. (Persze csak akkor, ha ez nem valami ezer éves, kinyúlott cucc, amit már csak otthon hordasz.) Egyébként mindenképp olyan ruhát vegyél föl, ami kényelmes a számodra, mert elég rossz tud lenni, amikor kényelmetlenül érzed magad a ruhában egy randin, mert az is csak idegesebbé tesz. Mondjuk még elég fiatal vagy, és nem tudom milyen a stílusod, vagy milyen ruhákat hordasz pontosan, de felvehetsz valami csinosabbat is akár. A beszéd meg jön majd magától, ne izgulj, én is ilyen félős vagyok olyankor, a lényeg, hogy ne 1-2 szavas válaszokat adj, ha kérdez felőled a srác. Próbáld mindenből a maximumot kihozni (pl. ha megkérdezi, melyik a kedvenc filmed, akkor mondd el miért ez és miért szereted, de persze ne fél órán keresztül), és kérdezz vissza bátran. Ha szerencsés vagy, akkor a srác majd kérdezget úgy is, és "vezet" téged ebben, főleg ha normális és látja rajtad, hogy izgulsz. Aztán idővel majd ez a félénkség és izgulás úgyis alább hagy, szerintem nincs olyan, aki először ne izgulna. :)
13/14 anonim válasza:
ha a fiú helyébe lennék én legjobban annak örülnék hogyha mesztelenül meennél az a legjobb
14/14 anonim válasza:
Ja, te meg tanulj meg írni (uccsó) mert a meztelenül az nem mesztelenül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!